Antena Meniu Search
x

Catalin Botezatu si-a prezentat cea mai noua colectie la Mamaia. Radu Mazare, in rolul lui Indiana Jones!

Defilare de moda inedita, aseara, in Mamaia. Radu Mazare a intrat in rolul lui Indiana Jones si a prezentat cu eleganta si rafinament o tinuta din cea mai noua colectie semnata Catalin Botezatu - "Jungle"

Vezi și

“Mi-a placut mereu Cartea Junglei si am zis ca trebuie sa fie si un pic mai vesela prezentarea”, a declarat Mazare.

Dorinta primarului a fost indeplinita intocmai, de la designer, la modele. Radu Mazare si-a facut aparitia pe scena intr-o pereche de pantaloni crem, bagati in niste cizme maron, lungi, pana la genunchi. A purtat o camasa in ton cu pantalonii si o curea asortata cu pusca pe care o purta pe umar. ”Asta e o pusca de panoplie. M-am interesat, Eu am port arma pentru pistol, nu de pusca si de aia am ales de panoplie, ca sa nu avem discutii”, a marturisit primarul Constantei.

Edilul a purtat o tinuta din cea mai noua colectie semnata Catalin Botezatu, intitulata "Jungle". A fost o dorinta mai veche pe care designerul a reusit sa i-o realizeze. In schimb, Radu Mazare a incantat publicul prin cateva cuvinte in limba africana.Balatara inseamna buna seara. Imvovo, ce faci, fisvovo, foarte bine. Asa se vorbetse in Africa, in Madagascar. Ii multumesc lui Catalin ca mi a facut o tinuta pentru Madagascar”, a adaugat acesta.

Designerul a fost multumit de evolutia primarului, pe scena. “S-a simtit in largul lui. Doar a fost de atatea ori prin jungla africana si s-a obisnuit cu ea. Atat de mult, incat a invatat sa nu se teama de nimic”, a declarat Catalin Botezatu.

Pezentarea de lenjerie intima a fost urmata de una de rochii de seara semnate de creatori de moda renumiti. Ochii doamnelor si, evident, ai domnilor, au ramas, insa, atintiti asupra costumelor de baie minuscule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Catalin Botezatu si-a prezentat cea mai noua colectie la Mamaia. Radu Mazare, in rolul lui Indiana Jones!