Antena Meniu Search
x

Catalin Botezatu, vacanta de vis in Sri Lanka

Ziaristii credeau ca Catalin Botezatu trece printr-o depresie, ba chiar ca s-ar fi internat intr-un sanatoriu. Designerul a lamurit in cele din urma misterul. S-a relaxat intr-o vacanta de vis, in Sri Lanka.

Vezi și

Fara paparazii care sa-l urmareasca la orice pas, fara telefon sau televizor, designerul si-a cautat linistea pe un taram de vis - in Sri Lanka. “Nimic nu este mai linistititor decat atunci cand ajungi la hotel sa privesti un lac frumos cu nuferi. Sa n-auzi muzica, sa nu sune ziare, sa nu te uiti la televizor”, a declarat designerul, la Acces Direct.

In timp ce, in tara, toata lumea era ingrijorata, Catalin Botezatu se relaxa la templele budiste. Spune ca acolo si-a gasit, cu adevarat, pacea sufleteasca. "Templul de Aur" spre exemplu l-a fascinat de-a dreptul. Este vorba despre "un templu unde se afla cele mai frumoase statui budiste, sculptate in piatra acelui munte de niste preoti budisti".

L-a impresionat si templul de la Kandy, acolo unde a fost adus dintele lui Buddha. De cateva ori pe saptamana, dintele este spalat cu apa sfintita, care apoi este impartita celor care vin sa se roage.

Evident, vacanta nu s-a rezumat insa doar la rugaciune. Designerul a facut o plimbare in safari si a fotografiat animalele salbatice. A vizitat chiar si orfelinatul de elefanti.

Cel mai emotionant moment a fost insa cel al reintalnirii cu un baiat de 10 ani, pe care designerul l-a adoptat la distanta acum multi ani. “Este ca si cum tu ai trimite lunar sau la 6 luni, cum fac eu, bani unui om care are nevoie de ajutor. In cazul acesta, baiatul este un supravietuitor al tsunamiului”, a povestit designerul.

Catalin Botezatu s-a intors in tara cu mii de poze si amintiri frumoase. Atat de frumoase, incat recunoaste chiar ca si-ar fi dorit sa nu se mai intoarca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Catalin Botezatu, vacanta de vis in Sri Lanka