Antena Meniu Search
x

Cu câţi bani a plecat acasă Adi Mutu de la nuntă. Suma FABULOASĂ oferită de nume MARI ale showbiz-ului, la evenimentul anului!

Adrian Mutu şi aleasa inimii sale, Sandra Bachici s-au căsătorit cu mare fast şi tot atunci a avut loc şi botezul fului lor, Tiago.

A fost nunta anului weekend-ul care tocmai a trecut! Adrian Mutu şi aleasa inimii sale, Sandra Bachici s-au căsătorit cu mare fast şi tot atunci a avut loc şi botezul fului lor, Tiago. Şi cum un eveniment de asemenea amploare nu e uşor trecut cu vederea şi scutit de comentarii, deja circulă zvonuri în lumea mondenă, despre suma pe care noii însurăţei au strâns-o după petrecere. 

Evenimentul a fost unul de senzaţie, printre invitaţi numărându-se numai nume sonore ale showbiz-ului. Toţi cei prezenţi s-au bucurat de o atmosferă pe cinste, de ţinute sofisticate şi un meniu delicios. 

În afara rudelor şi prietenilor din România, “Briliantul” a avut invitaţi de marcă din Italia. Foarte mulţi manageri şi foşti colegi de la Fiorentina au fost prezenţi la petrecere. 

Cancan.ro a aflat suma fabuloasă pe care proaspeţii însurăţei au strâns-o la finalul petrecerii. 

Nu mai puţin de 120.000 de euro a fost profitul cu care cei doi soţi au plecat acasă. De altfel, presa mondenă mai scrie că niciun invitat nu a oferit mai puţin de 1.000 de euro ca dar. Cert e că petrecăreţii nu s-au uitat la bani, iar asta nu e de mirare, ţinând cont de situaţia financiară a celor mai mulţi invitaţi. 

Petrecerea a fost organizată în detaliu şi gândită ca la carte, Adrian Mutu asigurându-se din start că iese pe plus în urma nunţii. Se pare că fostul căpitan al echipei naţionale a vândut drepturile de difuzare ale nunţii cu Sandra pe suma de 30.000 de euro, plus costurile locaţiei party-ului de după ceremonia religioasă, ajungând astfel la un onorariu de 50.000 de euro, potriviti cancan.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cu câţi bani a plecat acasă Adi Mutu de la nuntă. Suma FABULOASĂ oferită de nume MARI ale showbiz-ului, la evenimentul anului!