Antena Meniu Search
x

Ce au purtat vedetele pe covorul roşu la Gala Premiilor Muzicii Americane

Vedetele de la Hollywood au produs senzaţie la gala Premiilor Muzicii Americane! De la costume neon până la rochii sclipitoare, starurile de pese Ocean s-au întrecut în ţinute care mai de care mai spectaculoase pe covorul roşu din Los Angeles.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 16:57

Vezi și

Vedetele de la Hollywood au produs senzaţie la gala Premiilor Muzicii Americane! De la costume neon până la rochii sclipitoare, starurile de pese Ocean s-au întrecut în ţinute care mai de care mai spectaculoase pe covorul roşu din Los Angeles. Marea câştigătoare a galei, Taylor Swift, este doar una dintre ele.

Taylor Swift, marea laureată a serii, a făcut furori pe covorul roşu. Îmbrăcată într-o rochie verde scliptoare, artista americană a atras toate privirile la gala American Music Awards. Ţinuta sexy, concepută de un designer britanic, a fost completată perfect de o pereche de cizme înalte cu toc.

Rochiile sclipitoare s-au numărat, de altfel, printre preferinţele vedetelor de peste Ocean. Dacă Carrie Underwood a optat pentru o rochie mov cu paiete şi decolteu adânc, Heidi Klum a ales o bustieră la fel de sclipitoare, completată de o fustă scurtă cu pene.

Christina Aguilera a ales, în schimb, o ţinută excentrică semnată Jean Paul Gaultier. Rochia albă a fost completată cu nu se putea mai bine de o curea albă strânsă în talie şi un colier în mai multe straturi.

De departe cea mai excentrică apariţie a fost însă cea a lui Billy Porter. Recunoscut pentru stilul său unic, actorul a optat pentru o pelerină albă inedită.

La mare modă pe covorul roşu au fost şi ţinutele neon. Selena Gomez, spre exemplu, a purtat o rochie verde neon semnată Versace, la care a accesorizat un colier cu diamante.

Printre apariţiile demne de Oscar care au atras atenţia presei se numără şi Ciara, care a optat pentru un costum albastru cu sacou supradimensionat, marca Balmain.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Ce au purtat vedetele pe covorul roşu la Gala Premiilor Muzicii Americane