Antena Meniu Search
x

Cele mai mari branduri din lume şi-au dat întâlnire într-un magazin din Bucureşti

Colecţiile de blănuri spectaculoase, dar şi încălţări şi accesorii de lux au fost prezentate în cadrul unui eveniment exclusivist, de la care nu au lipsit, bine

Vezi și

Colecţiile de blănuri spectaculoase, dar şi încălţări şi accesorii de lux au fost prezentate în cadrul unui eveniment exclusivist, de la care nu au lipsit, bineînţeles, vedetele.

Unul dintre cele mai exclusiviste magazine din România le-a prezentat pasionatelor de shopping cele mai noi piese ale caselor de modă internaţionale, cu ajutorul cărora ar putea atrage toate privirile în această toamnă. 

Printre frumoasele modele s-a numărat şi Ileana Badiu. 

ILEANA BADIU, model:

Sunt anumite piese vestimentare pentru care merită să investeşti mai mulţi bani, pentru că au o croială anume, un material anume, dar, altfel, eu port numai ce îmi place.

Cele mai stilate femei din România au mărturisit că este foarte important ca fiecare să găsească propria definiţie a luxului. 

ROXANA VOLOŞENIUC:

Dacă ştii cum să îţi faci un mix bun, poţi să arăţi perfect folosind şi branduri medium market, low market. Prada este un brand care îmi place foarte mult şi pe care îl urmăresc, întotdeauna a reuşit să fie în top. Balenciaga, iarăşi, este un brand care îmi place.

ELA CRĂCIUN:

Port orice. Nu ţin cont de brand. Dacă îmi place şi dacă îmi vine bine, atunci înseamnă că este al meu. Întotdeauna geanta trebuie să zică, să ţipe după mine 'Sunt a ta! Ia-mă!'

Iar specialiştii în modă ne-au oferit şi câteva sfaturi pentru femeile care vor să aibă apariţii reuşite. 

OVIDIU BUTA:

Sfatul meu e că orice trebuie purtat cu relaxare. Indiferent că e vorba de un brand sau de creaţia unui designer anume. Important este să te reprezinte. Să porţi tu brandul, nu brandul pe tine.

Cel mai bine vândut brand internaţional în România este Prada, iar în medie, o româncă lasă într-un astfel de magazin în jur de 500 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai mari branduri din lume şi-au dat întâlnire într-un magazin din Bucureşti