Antena Meniu Search
x

Chris Brown, arestat în Franţa după o noapte într-un club din Paris. Cântăreţul riscă 15 ani de închisoare

Cântăreţul american Chris Brown a fost arestat în Franţa după o noapte într-un club din Paris. Cântăreţul ar risca 15 ani de închisoare, fiind reţinut sub suspiciunea de viol.

de Redactia Observator

la 22.01.2019, 16:25

Chris Brown, arestat în Franţa
Chris Brown a fost arestat în Franţa, după ce ar fi cunoscut o tânără într-un club de noapte. Cântăreţul riscă 15 ani de închisoare - Abaca Press via Hepta

Cântăreţul american Chris Brown a fost arestat în Franţa după o noapte într-un club din Paris. Cântăreţul ar risca 15 ani de închisoare, fiind reţinut sub suspiciunea de viol.

Cântăreţul american Chris Brown a fost arestat la Paris, împreună cu alte două persoane sub suspiciunea de viol.

Arestările au fost anunţate de revista Closer, care susţine că Brown, garda sa de corp şi un prieten au fost reţinuţi după ce o tânără în vârstă de 24 de ani a declarat că ar fi fost violată în camera cântăreţului din hotelul Mandarin Oriental, în noaptea de 15 ianuarie. 

Tânăra a afirmat că l-a întâlnit pe bărbat într-un club de noapte din Paris, cu o seară înainte, potrivit informaţiilor publicate de revistă. 

Nici Chris Brown, nici agenţii săi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta informaţiile. 

O condamnare de viol în Franţa poate duce la o pedeapsă de 15 ani cu închisoare. 

Nu este prima dată când numele lui Chirs Brown apare în jurul unor acuzaţii grave. În vârstă de 29 de ani, ale cărui prime probleme legale au inclus atacul asupra cântăreţei Rihanna în 2009, Brown rămâne marţi în custodia Poliţiei, a anunţat o sursă judiciară. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Chris Brown, arestat în Franţa după o noapte într-un club din Paris. Cântăreţul riscă 15 ani de închisoare