Antena Meniu Search
x

Cinci greşeli care îți STRICĂ ziua

Nici n-ai ajuns la serviciu şi deja ţi-ai pregătit o zi proastă, prin greşelile pe care le faci zilnic, în fiecare dimineaţă

Nici n-ai ajuns la serviciu şi deja ţi-ai pregătit o zi proastă, prin greşelile pe care le faci zilnic, în fiecare dimineaţă

Iată cinci greșeli care îți strică toată ziua:

1. Nu te expui la lumina zilei

Persoanele care trăiesc în apartamente întunecoase, circulă cu metroul şi lucrează în spaţii iluminate artificial se expun prea puţin luminii naturale în prim parte a zilei. În timp, această situaţie are efecte negative asupra sănătăţii: afectează indicele de masă corporală (IMC), arată un studiu efectuat la Northwestern University.

2. Nu bei apă dimineaţa

Hidratarea insuficientă din prima parte a zilei afectează nivelul de hidratare pentru tot restul zilei. Un nivel scăzut de hidratare poate duce la proastă dispoziţie, stare de confuzie, senzaţie de oboseală.

3. Faci exerciţii fizice pe stomacul gol

Sportul făcut dimineaţa pe stomacul gol poate duce la apariţia, mai târziu în cursul zilei, a unei stări neplăcute, caracterizată prin irascibilitate şi „ceaţă pe creier”.

4. Nu mănânci proteine dimineaţa

Lipsa proteinelor în prima parte a zilei are efecte negative asupra masei musculare, arată un studiu realizat la University of Texas.

5. Te stresezi pe drumul spre serviciu

Acest lucru vă afectează negativ nu doar ziua respectivă, ci întreaga viaţă, spun autorii suedezi ai unui studiu recent pe această temă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Cinci greşeli care îți STRICĂ ziua