Antena Meniu Search
x

Cine n-ar vrea? Au devenit milionari înainte de a împlini 25 de ani!

În vreme ce foarte mulți tineri din lumea-ntreagă își caută drumul în viață, unii au devenit milionari înainte de a împlini vârsta de 25 de ani

În vreme ce foarte mulți tineri din lumea-ntreagă își caută drumul în viață, unii au devenit milionari înainte de a împlini vârsta de 25 de ani

Inteligenți, bogați, dar mai ales tineri. Aceasta este descrierea perfectă pentru câțiva vizionari în domeniul IT-ului, care au reușit să devină milionari la o vârstă la care mulți dintre noi am trăit, mai trăim sau vom trăi din banii părinților.

Și pentru că trăim într-o lume în care utilizarea internetului a devenit o banalitate, domeniul în care aceștia au reușit este cel al minunatei lumi virtuale.

Sean Belnick a făcut primele milioane la doar 17 ani. După ce a împrumutat 500 de dolari de la unul dintre membrii familiei sale, Sean a început să vândă scaune pe internet. Afacerea a devenit una profitabilă și acum are o avere cifrată la peste 40 de milioane de dolari.

Juliette Brindak a creat un site pentru femeile din întreaga lume, iar ideea sa aprins atât de bine, încât i-a adus în conturi peste 30 de milioane de dolari. Evident, Juliette a devenit bogată înainte de a își sărbători ziua de 25 de ani. 

Matthew Mullenweg și-a postat pe blog câteva fotografii dintr-o vacanță în care tocmai se întorsese. Pentru asta avea nevoie de platformă complexă și a decis să o realizeze. Ce a ieșit s-a numit Wordpress, iar suma încasată de pe urma platformei a ajuns la 40 de milioane de dolari.

 David Karp este unul dintre cei mai bogați tineri pentru că a inventat www.tumblr.com. Genialitatea tânărului,care nu împlinise nici măcar 22 de ani, i-a adus o sumă fabuloasă: 200 de milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Cine n-ar vrea? Au devenit milionari înainte de a împlini 25 de ani!