Antena Meniu Search
x

Video Claudia Pavel, de pe scenă, la catedră pentru micii artiști

Claudia Pavel a trecut la catedră şi le predă copiilor tot ce a învăţat ea de-a lungul carierei. Toată luna februarie ţine ateliere de muzică, percuţie, improvizaţie de actorie ori dezvoltare personală în ritmul muzicii.

de Redactia Observator

la 02.02.2021, 18:21

Claudia Pavel predă muzică celor mici Vezi și
  • Claudia Pavel, experienţa de pe scenă transmisă
  • Claudiu Pavel, un februarie plin de activităţi
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Probabil că nu există persoană care să nu fi auzit de trupa Candy, din care a făcut parte Claudia în anii 2000. Au trecut mulți ani de atunci iar Claudia Pavel,  pare că a înflorit. Arată mai bine ca niciodată și este implicată într-un proiect extrem de frumos.

Este vorba despre Academia Micilor Artişti. Locul în care cei mici participă la ateliere de muzică, percuție, dezvoltare personală pe ritm și muzică şi improvizație.

Ideea i-a venit odată cu timpul liber pe care l-a avut în această perioadă, de pandemie şi speră să aibă cât mai multe proiecte de acest gen. 

Claudia Pavel:  A fost un vis de-al meu. Să dau înapoi ceea ce am învăţat de la toţi profesorii mei minunaţi. 

Puterea vindecătoare a muzicii este absolut magică

Claudia Pavel: Mi-am dat seama că în toată această perioadă copiilor le-a lipsit viaţa socială, le lipsesc prietenii, profesorii. Iar puterea vindecătoare a  muzicii e absolut magică. Şi pentru că întotdeauna mi-am dorit să fac treaba asta, acum a venit momentul. 

Şi spune că oratoria este foarte importantă în dezvoltarea noastră încă de când suntemi mici. Iar ora de oratorie ar trebui să fie introdusă şi în şcolile din România. 

Claudia Pavel, de 25 ani pe scenă

Claudia Pavel: 25-30 de ani sunt probabil de când sunt pe scenă. Primul lucru de care trebuie să scăpăm sunt emoţiile, frica de penibil, frica de a nu ne face de râs. În şcoala românească nu se face deloc oratorie, iar noi prin intermediul acestor ateliere lucrăm la dezvoltarea personală, ne depăşim toate fricile şi ne dezvoltăm frumos. Toate, pe ritmurile muzicii.

Proiectul acesta vine după ce în vară, Claudia a avut un proiect similar împreună cu Ministerul Culturii, numit Vaporaşul Muzical. 

Iar la finalul cursurilor, va fi şi o surpriză muzicală, special creată pentru cei mici. Claudia va scoate un album împreună cu micii artişti. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Claudia Pavel, de pe scenă, la catedră pentru micii artiști