Antena Meniu Search
x

Video Claudia Pavel, vacanţă exotică alături de familie, în Republica Dominicană: ''Pentru mine este cel mai frumos loc din lume''

După Maldive, românii invadează şi Republica Dominicană. Este destinaţia pe care a ales-o şi Claudia Pavel pentru vacanţă. De o săptămână se bucură alături de fiul şi de sora ei, de locul numit cândva ''Cel mai frumos pământ din Lumea Nouă''.

de Redactia Observator

la 12.03.2021, 14:23

Vezi și
  • Claudia Pavel a oferit mai multe detalii despre vacanţa din Punta Cana

Claudia Pavel a avut parte de o săptămână de vis alături de familie, în Punta Cana, parte a Republicii Dominicane. Căldura, razele soarelui şi plajele superbe au creat o atmosferă tocmai bună pentru relaxare. 

Claudia Pavel, artistă: Sunt 25 de grade la şase dimineaţa. Culmea este că eu nu sunt o persoană foarte matinală, dar aici îmi este foarte uşor să mă trezesc. Pentru mine este cel mai frumos loc din lume şi Punta Cana are cele mai frumoase plaje şi a fost o idee extraordinară.

Locul ideal pentru o vacanţă în familie

Una dintre cele mai frumoase experienţe întâlnite în vacanţă a fost întâlnirea cu delfinii. 

Claudia Pavel, artistă: Am fost la delfini, a fost una dintre cele mai frumoase experienţe şi am mai înotat de vreo zece ori în vreo 10 părţi diferite ale lumii. Aici a fost cea mai frumoasă experienţă pentru că am stat o oră cu delfinii în apă. 

În ceea ce priveşte bucătăria şi produsele găsite acolo, Claudia spune că fructele sunt mult mai proaspete şi parcă au şi un gust diferit. 

Claudia Pavel, artistă: Sunt foarte multe fructe exotice de care noi nu avem parte acasă, cel puţin nu atât de proaspete. În fiecare dimineaţă la micul dejun avem parte de sucuri proaspete. Viaţa are alt gust. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Claudia Pavel, vacanţă exotică alături de familie, în Republica Dominicană: ''Pentru mine este cel mai frumos loc din lume''