Antena Meniu Search
x

Codin Maticiuc și-a lansat tricoul "Nu sunt milionar, doar cheltui ca şi cum aş fi"

"Nu sunt milionar, doar cheltui ca şi cum aş fi"! Mesaj la care Codin Maticiuc s-a gândit după ce a văzut pasiunea românilor pentru cumpărături.

Vezi și

"Nu sunt milionar, doar cheltui ca şi cum aş fi"! Mesaj la care Codin Maticiuc s-a gândit după ce a văzut pasiunea românilor pentru cumpărături până îşi golesc buzunarele. El spune că restricţiile din perioada comunistă. sunt cele care îi fac pe oameni să cumpere acum mai mult decât produc. Obiceiul s-a perpetuat din generaţie în generaţie.

Mai mult de jumătate dintre români sunt... milionari! Şi nu ocupă un loc în clasament pentru că au bani mulţi în conturi.

Codin Maticiuc

Se întâmplă lucrul ăsta în România şi m-am gândit la o idee de tricou funny. Cuvântul care se vede mare este milionar şi mesajul este că nu sunt, doar că consum foarte mult şi aşa par.

Consumerismul exagerat din România l-a pus pe gânduri. Şi el este unul dintre cei care cheltuie mai mult decât... produce.

Codin Maticiuc

Mă inspir din viaţă şi sunt şi zicale pe care le aud în folclor.

Ştefan Stan, artist

Românul a trăit vremuri în care nu avea voie să facă anumite lucruri. Aş face aceeaşi comparaţie cu un copil căruia îi dai drumul într-o cameră cu bomboane şi te astepţi să ce, să mănânce una-două? Nu, le mănâncă pe toate.

Codin a vrut să facă un tricou amuzant, dar ... nu s-a oprit aici. 

Codin Maticiuc

Am avut unul "Urâtele mă deprimă", un tricou la care m-am inspirat din piesa Egoistul. Avea el o replică, spunea urâtele mă deprimă şi toată sala râdea şi era o reacţie extraordinară. L-am purtat întâi eu, undeva la mare şi a prins.

Codin este sigur că tricourile au avut succes datorită originalităţii mesajelor dar şi pentru că ... se implică. Când are timp se ocupă chiar el de imprimarea lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Mondene » Codin Maticiuc și-a lansat tricoul "Nu sunt milionar, doar cheltui ca şi cum aş fi"