Antena Meniu Search
x

Video Colțul magic al vedetelor: Adina Buzatu își dezvăluie secretele

Primele cuvinte care ne vin în minte când auzim numele Adina Buzatu sunt "modă pentru bărbați". Așa că unde altundeva să filmăm decât în locul unde îşi desăvârşeşte magia?!

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.03.2021, 13:40

Vezi și
  • În vizită la Adina Buzatu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Adina Buzatu: Îmi petrec aici mai mult de jumătate din viaţă. De fapt, toţi ne petrecem la muncă mai mult de jumătate din viaţă. E un fel de copil al meu magazinul acesta şi business-ul în general. Îmi e foarte dragă echipa mea. Sunt oameni care lucrează cu mine de 8-9-10 ani.

Rosse Stan: Hygge poate fi şi o persoană, o melodie, un obiect. Care este primul lucru îţi vine în minte?

Adina Buzatu: Sara, normal. Avem o relaţie atât de frumoasă, ne înţelegem din priviri. Aveam discuţii cu Sara din burtică. Am ştiut că e fetiţă, că o cheamă Sara, ştiam cum arată. În luna a 7-a, a 8-a mi se făcuse un dor! O nerăbdare combinată cu dor. Mă durea sufletul. Voiam să o ţin în braţe. Îmi ţineam burtica şi voiam să vină momentul. 

Rosse Stan: Acum este momentul să trecem la lucruri mai serioase. Nu putem lăsa plicurile să aștepte prea mult!  Niciodată nu am avut o relaţie deschisă. 

Adina Buzatu: Eram geloasă când eram mică, acum sunt foarte chill. Nu sunt genul care să caut în telefon, să întreb unde eşti, la ce oră ai venit. Dragostea nu înseamnă gelozie, înseamnă încredere. Nu trebuie să îl controlezi de 20 de ori ca să ştie că îl iubeşti. Pentru mine toate relaţiile ar trebui să fie deschise. Dacă vrea să plece, să plece.  

Rosse Stan: Niciodată nu am suferit din dragoste. 

Adina Buzatu: Ba da, am suferit. Acum ceva ani. După o persoană care a plecat din ţară şi ar fi trebui să plec cu el, am decis să nu. M-a făcut să sufăr  faptul că nu am avut foarte mult curaj. Atunci am ales între viitorul copilului şi fericirea mea pe plan sentimental. Ce-mi doresc cel mai mult în viaţă? Să fiu lângă Sara. Pot să o las un an la bunici? Nu. Mi se pare şi frumos să suferi din dragoste. E frumos să iubeşti all the way şi să şi suferi.

Rosse Stan: Niciodată nu am făcut un compromis pentru a avea succes.

Adina Buzatu: Sacrificii am făcut multe. Am petrecut foarte multe nopţi la muncă. Dar un compromis de genul să mă combin cu cineva, nu. 

Rosse Stan: Niciodată nu am primit de la un reporter întrebarea pe care mi-am dorit să o aud. 

Adina Buzatu: Fiind o persoană deschisă oamenii mă întreabă orice. Mai mult, dacă vreau să spun ceva, reuşesc să ajung în punctul acela. Vă spun că mi-aş dori să ne iubim mai mult. Să fim mai buni şi să nu ne lăsăm conduşi de situaţia asta cu pandemia. Şi atât dacă ai pozitiv, e foarte mult. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Colțul magic al vedetelor: Adina Buzatu își dezvăluie secretele