Antena Meniu Search
x

Comedii HD, urmărite din confortul canapelei

Lăsăm muzica puţin deoparte şi vă invităm să râdeţi în hohote tot de acasă. Despre comedii vorbim, dacă vă plac.

de Redactia Observator

la 01.05.2020, 15:50

Vezi și
  • Spectacolele au fost modificate pentru online.
  • Au fost adăugate râsete înregistrate.

Un nou proiect vi le aduce acasă, full HD. Aflaţi detaliile din materialul video de mai sus.

Călin Creţu, manager: Totul s-a intamplat peste noapte. Noi aveam niste showuri programate in sapt raspectiva. Prima data am fost anuntati ca nu se mai tin spectacolelel cu 1000 de pers, apoi cu 200, apoi sub 100, moment in care mi-am dat seama ca directia catre care ne indreptam e clar e aceea in care va trebui sa inchidem cu totul.

George Adrian, comediant: Sa faci glume online e mai dificil decat ma asteptam, dar si mai frumos decat ma asteptam. Mai dificil in sensul ca arta pe care motivul pt care facem arta asta e sa ajungem la public, sa il bucuram si este ciudat cand nu primesti nimic din sala. Cand sala este aproape goala pt ca sunt foar cativa colegi, dar este si o rasplata pt ca stii ca spetacolul ca ajunge la mai multi oameni decat intr o seara normala.

In mod normal, intr-o seara de spectacol, o astfel de sala ar fi fost plina. Vb de o capacitate de 170 de persoane. De la primul spectacol online nr de view-uri a ajuns la aproape 16.000

George Adrian, comediant: Pentru ca la serile de open mike se incearca de regula material nou, care are nevoie de feedback ul instant al publicului, a fost mai dificil! De asemenea erau si niste rasete inregistrate pe banda pe care colegul de la sunet le punea atunci cand considera necesar si desi erau ciudate, te ajuta sa stii ca au izbugnit rasete si aplauze.

Reporter: De cate tipuri sunt spectacolelle pe care voi le promovati si cat ne costa?

Călin Creţu, manager: Pe moment vom face doar spectacole de stand-up, dar dif intre ele. Avem seara fetelor, seara amatorilor, avem tot felul de line-upuri diverse. Pretul , cel putin deocamdata variaza intre 15 si 20 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Comedii HD, urmărite din confortul canapelei