Antena Meniu Search
x

Compozitor și interpret la doar 25 de ani, Emilian a cucerit lumea cu vocea lui cameleonică

I-a cucerit iremediabil pe juraţi, iar publicul a fost fascinat încă de la primele note de vocea cameleonică a lui Emilian Nechifor.

de Redactia Observator

la 21.10.2019, 15:01

Vezi și

I-a cucerit iremediabil pe juraţi, iar publicul a fost fascinat încă de la primele note de vocea cameleonică a lui Emilian Nechifor. La doar 25 de ani, tânărul are rigoarea unui artist profesionist care, spune el, nu acceptă jumătăţile de măsura. Oare suferința în dragoste a stat la baza unei asemenea declarații?

I-a cucerit iremediabil pe juraţi, iar publicul a fost fascinat încă de la primele note de vocea cameleonică a lui Emilian.

La doar 25 de ani, tânărul are rigoarea unui artist profesionist care - spune el, nu acceptă jumătăţile de măsura.

Compozitor şi interpret, Emilian lansează în mai primul single live session.

"Pentru ea" a fost piesa care a ajuns în multe story-uri pe instagramul fanelor. A urmat un alt cântec - tot de dragoste, care a strâns peste 1 milion de vizualizări.

Un lucru ştim sigur: prima iubire a lui Emilian este muzica şi s-a îndrăgostit de ea de când avea 5 ani. A studiat chitara clasică şi pianul şi ce credeţi? A absolvit Conservatorul!

Cea mai recentă piesă i-a scos în evidenţă înclinaţiile de compozitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Compozitor și interpret la doar 25 de ani, Emilian a cucerit lumea cu vocea lui cameleonică