Antena Meniu Search
x

Video Concert special de Crăciun cu Andre Rieu. Artistul a pregătit o surpriză pentru fani

Ne apropiem de finalul unui an fără evenimente fastuoase. Cunoscutele concerte de Crăciun au fost în mare parte anulate, dar asta nu i-a oprit pe marii artişti să fie alături de publicul lor.

de Redactia Observator

la 22.12.2020, 14:32

Vezi și
  • 15 ani de concerte glorioase în doar două ore şi jumătate.
  • Le oferă iubitorilor de muzică celebrul dirijior şi violonist olandez Andre Rieu, într-un concert exclusiv online.

Dacă nu poate urca pe scenă, marele artist vrea să aducă scena în casele oamenilor, în perioada sărbătorilor de iarnă şi promite seri pline de bucurie şi iubire, de care să se bucure milioane de fani din toate colţurile lumii.

În fiecare an, artistul susţine zeci de evenimente în toate colţurile lumii, însă cea mai mare încărcătură emoţională o au reprezentaţiile pe care le are în oraşul său natal. 

Reporter: Pentru dumneavoastră este magic pentru că este oraşul dumneavoastră natal, dar care este magia pentru care vom fi martori la acetse cocnerte, pe lângă

André Rieu: Sunt 15 ani de concerte la Maastricht​, am făcut aceste concerte şi a fost magic. Au fost foarte mulţi romîni care s-au bucurat, cărora le făcea plăcere să vină, iar acum din cauza Covid-19 nu putem face acest lucru şi suntem foarte trişti. Astfel am făcut o compilaţie între aceşti 15 ani şi suntem foarte fericiţi că oamenii o pot vedea de acasă şi pot simţi aceste emoţii.

Reporter: Este foarte simplu să accesăm acest concert online, nu-i aşa?

André Rieu: Da funcţionează foarte bine, trebuie să intre pe site-ul meu iar de acolo se cumpără biletele.

André Rieu și orchestra sa Johann Strauss sunt ca toți muzicienii din întreaga lume profund afectați de pandemie 

Din luna martie nu au susținut niciun concert și a fost sfâșietor faptul că nu au mai putut călători pe toate continentele, pentru a concerta împreună pe aceeași scenă, dar și pentru a fi alături de fanii lor.

Reporter: 2020 a fost un an greu pentru noi toţi, aţi pomenit despre Covid-19, dar am auzit că foarte mulţi artişti s-au plâns pentru că au pierdut contactul direct cu plublicul, energia pe care le-o poate da publicul pe scenă.

André Rieu: Acum 9 luni eram în Tempa Florida, a fost ultimul concert pe care l-am avut, de atunci nu am mai avut niciun fel de concert, zero, nimic, nu am avut niciun contact cu publicul, iar oamenii ne ziceau de ce nu cântaţi cu orchestra mai mică de la distanţă şi am spus nu, pentru că tot ceea ce face concertele mele să fie interesante este acea idee de a fi împreună , de a dansa,d e ane îmbrăţişa, iar asta nu este permis aşa că voi aştepta până se va termina pandemia, apoi vom veni şi în România.

Reporter: Cum a fost pentru dumneavoastră prezenţa în România pentru prima dată?

André Rieu: O bună întrebare, prima dată am avut 12 oncerte în centrul Bucureştiului, nu o să uit niciodată, a fost extraordinar, toţi românii care erau acolo şi erau atât de flămânzi să asculte acea muzică, nu voi uita niciodată acea experienţă din bucureşti.

Reporter: Veţi repeta experienţa?

André Rieu: Da, categoric, iubesc România foarte mult, este o promisiune din inimă.

Concert special de 150 de minute susţinut de Andre Rieu

"Regele valsului" le-a pregătit milioanelor de fani o surpriză specială pentru sărbători, știind că mulți dintre ei au suferit mult în timpul pandemiei, petrecând mult timp singuri acasă.

Astfel, marele artist prezintă "Magical Maastricht", un concert cu o durată de 150 de minute, care include cele mai culminante momente ale celebrelor sale concerte de la Vrijthof, ca un concert online, ce poate fi savurat în siguranță din living-urile confortabile ale oamenilor.

André Rieu: "În această vară, din păcate, nu ați putut veni la Maastricht, de aceea m-am gândit de ce să nu vi-l aduc pe Maastricht la voi acasă! Eu și Marjorie am ales câteva dintre spectacolele noastre preferate din ultimii 15 ani, susținute în piața mare de aici, din orașul meu natal. Privind înapoi la aceste concerte am râs și am plâns și sunt sigur că veți trece și voi prin aceleași emoții. Este un concert plin de nostalgie care mă face să îmi doresc să fac un salt pe scenă, chiar acum! Vă urez fiecăruia dintre voi un Crăciun fericit și sănătos - și sper ca acest concert special să vă îmbunătățească starea de spirit și să vă umple inimile de bucurie. Întotdeauna am spus că muzica aduce oamenii împreună și sunt atât de fericit că în acest Crăciun putem petrece câteva ore împreună, bucurându-ne de muzică! Multă dragoste!"

"Magical Maastricht" este un concert online uluitor, cu durata de 150 de minute, ce cuprinde cele mai frumoase melodii clasice, arii de operă, operetă, muzică de film și musical, valsuri încântătoare și, desigur, invitați foarte speciali precum Jermaine Jackson, David Hasselhoff, Los del Rio, regretatul Trini Lopez și multe altele!

Retrăiește unele dintre cele mai mari spectacole ale lui André, cum ar fi Tema Larei de la Doctorul Zhivago, dansată de 300 de cupluri profesioniste de dansuri sau Defilarea Carelor din filmul Ben Hur. André alege mereu cântece cu inima iar "Magical Maastricht" include unele dintre cele mai înălțătoare și emoționante interpretări ale sale, precum "You Raise Me Up", "Volare", You can't walk alone, Wishing You Were Somehow Here Again, Amigos para siempre și The Dunărea Albastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Concert special de Crăciun cu Andre Rieu. Artistul a pregătit o surpriză pentru fani