Antena Meniu Search
x

Cu regele valsului, la pas prin Bucureşti

Andre Rieu a venit într-o vizită-fulger, pentru concertele pe care le va ţine în iunie. Nu va fi un regal de şase, ci, atenţie, de şapte spectacole cum nu s-au mai văzut în România

Vezi și

Andre Rieu a venit într-o vizită-fulger, pentru concertele pe care le va ţine în iunie. Nu va fi un regal de şase, ci, atenţie, de şapte spectacole cum nu s-au mai văzut în România

După ce ne-am cunoscut în studioul Observator, astăzi, ne-am plimbat în centrul Bucureştilor. Să râdem, să povestim şi să glumim. Dirijorul olandez a vrut să-şi cunoască fanii români faţă în faţă, iar admiratorii lui au descoperit în Rieu, cel din afara scenei, un om cald, spontan şi glumeţ. 

Într-o tunică roşie cu nasturi aurii, Andre Rieu a luat la pas, alături de Andreea, Centrul istoric al Bucureştilor.

Andre a râs şi a vorbit cu toţi românii care l-au oprit să-i ceară autografe şi fotografii. Abia aşteaptă ca Piaţa Constituţiei să se umple la primul lui concert, pe 4 iunie. Oricum, biletele la aproape toate showurile lui la Bucureşti s-au epuizat!

Acompaniat de un trubadur ambulant, regele valsului a invitat-o pe Andreea la dans.

În Biserica Stavropoleos, monumentul care l-a impresionat cel mai mult în Bucureşti, Andre Rieu a rămas copleşit de primirea făcută de maici şi de stareţ, dar şi de corul lăcaşului de cult. Şi i-a invitat pe toţi la concert.

Andre a intrat şi în cea mai căutată librărie din centru, dar n-a scăpat de admiratori. Dar a plecat încântat de toată atenţia, dar şi cu multe albume şi cărţi despre România. O ţară care deja l-a cucerit.

De pe 4 şi până pe 14 iunie, regele valsului ne va încânta cu spectacolul Love in Venice. De asta a şi venit, să mai pună personal la punct câteva detalii. 

André Rieu este, la ora actuală unul dintre cei mai admiraţi artişti ai lumii. A reinventat muzica clasică la nivel internaţional cu spectacolele lui, pline extravaganţă şi de emoţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cu regele valsului, la pas prin Bucureşti