Antena Meniu Search
x

Albano şi Romina Power, cuplul de aur al anilor '80 cântă la Bucureşti!

Albano şi Romina Power vor fi din nou împreună, în concert,după 15 ani în care au fost despărţiţi. Cei doi au ajuns aseară în Capitală, alături de doi dintre copiii lor

Vezi și

Albano şi Romina Power vor fi din nou împreună, în concert,după 15 ani în care au fost despărţiţi. Cei doi au ajuns aseară în Capitală, alături de doi dintre copiii lor

Fericiţi, ca o mare familie, Al Bano, Romina Power şi copiii lor şi-au făcut intrarea pe aeroportul Otopeni. Cuplul de aur al anilor '80 a venit în ţara noastră, pentru un concert în premieră. Nu au ales întâmplător România. "Cunosc foarte bine România de mulţi ani şi, desigur, o iubesc. Mâncarea e buna, mai ales micii".

Unul lângă altul, radioşi ca pe vremuri, cei doi artişti au glumit şi faţa camerelor de filmat. Dar, în spatele zâmbetelor luminoase, se ascund două destine sfâşiate de o tragedie. 15 ani au fost despărţiţi Al Bano şi Romina Power.

S-au separat în 1999, după ce fiica lor cea mare, Ylenia, a dispărut misterios pentru totdeauna. Ar fi fost lovitura care a distrus dragostea dintre Romina şi Al Bano. Cei doi şi-au spus adio după un mariaj de poveste. S-au cunoscut în anii 60, şi-au jurat iubire eternă într-o grotă din insula Capri şi au devenit o legendă, împreună, pe scenă. Tot pe scenă s-au regăsit acum, iar mâine vor cânta împreună la Sala Palatului.

La peste patru decenii de la debutul împreună, au acelaşi succes. Un singur bilet la concertul lor ajunge până la 600 de lei. Dar, în afara scenei, Romina şi Albano nu mai formează un cuplu.

Dragostea lor, care a inspirat generaţii întregi, a rămas doar o amintire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Albano şi Romina Power, cuplul de aur al anilor '80 cântă la Bucureşti!