Antena Meniu Search
x

Omagiu emoţionant pentru David Bowie la Gala BRIT

Gala premiilor muzicale Brit i-a adus un emoţionant omagiu regretatului David Bowie, care a primit două din cele mai importante trofee.

Vezi și

Gala premiilor muzicale Brit i-a adus un emoţionant omagiu regretatului David Bowie, care a primit două din cele mai importante trofee.

Premiile pentru cel mai bun interpret solo şi pentru albumul britanic al anului i-au fost acordate, postum, lui David Bowie. Fiul său a fost cel care a mulţumit pentru distincţii şi i-a adus tatălui său un tulburător elogiu.

Programul galei Brit a inclus şi omagierea altui artist dispărut, prea devreme, dintre noi: George Michael, prezent printr-un "duet virtual" cu Chris Martin.

Trofeul celei mai bune interprete solo britanice i-a revenit lui Emeli Sandé. Iar premiul celui mai bun disc single a fost cucerit de grupul feminin Little Mix, care s-a impus în faţa unor nume cum sunt Coldplay şi duetul Calvin Harris - Rihanna.

Un premiu special pentru succes global al unui artist britanic i-a fost decernat lui Adele. Cântăreaţa n-a putut fi prezentă la gala de la Londra dar s-a adresat publicului printr-o legătură video, în direct.

În competiţia pentru cel mai bun clip video britanic, Adele a fost totuşi învinsă de grupul One Direction, premiaţi pentru hitul "History".

Drake şi Beyoncé sunt laureaţii premiilor Brit pentru interpretare solo, la categoria internaţională, iar un alt trofeu special, "Simbol Brit", i-a fost acordat lui Robbie Williams care a şi încheiat programul galei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Omagiu emoţionant pentru David Bowie la Gala BRIT