Antena Meniu Search
x

Globurile de Aur 2018, umbrite de scandaluri sexuale: Vedetele au purtat negru pe covorul roşu. Printre ele, şi Nadia Comăneci

Decernarea premiilor Globurile de Aur s-a desfăşurat în acest an sub semnul scandalurilor sexuale izbucnite la Hollywood.

Vezi și

Decernarea premiilor Globurile de Aur s-a desfăşurat în acest an sub semnul scandalurilor sexuale izbucnite la Hollywood. Sute de actriţe şi actori celebri au îmbrăcat ţinute negre la cea de a 75-a ediţie a galei. Trofeul cel mare a fost acordat peliculei Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, iar Gary Oldman a fost desemnat cel mai bun actor pentru interpretarea lui Winston Churchill în Darkest Hour.

Strălucirea de altădată a galei a fost umbrită, în acest an, de scandalurile sexuale de la Hollywood. Angelina Jolie, Jessica Biel, Catherina Zeta Jones sunt doar câteva dintre vedetele care au purtat ţinute negre pe covorul roşu. În rochii sumbre, dar elegante, actriţele au făcut asta în semn de susţinere a luptei împotriva abuzurilor sexuale.

Gala Globurilor de Aur 2018 este prima mare ceremonie care are loc la Hollywood de la declanşarea scandalului sexual care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein. În urma dezvăluirilor şocante, zeci de cineaşti au fost acuzaţi de hărţuire şi agresiune sexuală. Printre ei se numără şi Kevin Spacey. S-a şi glumit pe tema asta după ce actorul a fost înlocuit într-o peliculă cinematografică de actorul Christopher Plummer. 

Pelicula Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a fost marea câştigătoare a serii. În regia lui Martin McDonagh, drama a i-a cucerit pe critici care i-au acordat Globul de aur la categoria Cel mai bun film. 

Pentru aceeaşi peliculă,  Frances McDormand a plecat acasă cu premiul pentru cea mai bună actriţă. Iar Gary Oldman a fost desemnat cel mai bun actor pentru interpretarea lui Winston Churchill în Darkest Hour.

Oprha Winfrey a plecat acasă cu premiul pentru întreaga carieră. Dar nu înainte de a susţine un discurs emoţionant în faţa publicului. 

Şi Nadia Comăneci a fost prezentă la eveniment. Românca şi-a făcut apariţia pe covorul roşu, îmbrăcată, de asemena, într-o ţinută neagră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Globurile de Aur 2018, umbrite de scandaluri sexuale: Vedetele au purtat negru pe covorul roşu. Printre ele, şi Nadia Comăneci