Antena Meniu Search
x

Delicii pentru vedetele care vor participa la Globurile de Aur

Au mai rămas cinci zile până când vom afla dacă filmul "Carol" va câştiga cele mai multe premii la Globurile de Aur sau "The Big Short". Dar şi premianţii din acest an

Vezi și

Au mai rămas cinci zile până când vom afla dacă filmul "Carol" va câştiga cele mai multe premii la Globurile de Aur sau "The Big Short". Dar şi premianţii din acest an

Mai sunt cinci zile până la decernarea globurilor de aur. Iar emoţiile sunt tot mai mari. Şi pentru vedete, dar şi pentru fanii lor. Ca să-i facă să uite puţin de ele, bucătarii au dezvăluit cu ce se vor delecta invitaţii la dineul festiv.

Piesele de rezistenţă ale meniului sunt preparatele din carne de vită şi păstrăv. Şi de această dată vedetele nu mai trebuie să se îngrijoreze că-şi vor păta ţinutele de gală. Bucătarii spun că au avut grijă de asta.

Chef Troy Thompson nu a uitat nici de starurile care sunt vegetariene sau vegane. Leonardo DiCaprio, de exemplu, va putea savura cartofi dulci copţi, preparaţi după o reţetă specială. Şi maeştrii cofetari le-au pregătit câteva surprize actorilor de la hollywood.

Avem chocolate caramelito, care e un mousse de ciocolată pe un blat ce are o textură uşoară şi rom Marnier, dar şi glazură de caramel. Şi, apoi, am un mousseline de lămâie cu fistic în centru, care formează un glob rotund, unul de aur.

Şi cum petrecere fără băuturi nu se poate. organizatorii au pregătit un cocktail special pentru această ediţie a galei.

Globurile de Aur vor fi decernate pe zece ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Delicii pentru vedetele care vor participa la Globurile de Aur