Antena Meniu Search
x

Dip Nails, cea mai nouă tendință în materie de manichiură!

Manichiura unei femei este printre prioritatile zilnice in ritualul de frumusete. O femeie ingrijita are o manichiura curata si mereu in trend. Asa cum urmarim tendintele in moda, trebuie sa fim la curent si cu tendintele in frumusete. 

Vezi și

Manichiura unei femei este printre prioritatile zilnice in ritualul de frumusete. O femeie ingrijita are o manichiura curata si mereu in trend. Asa cum urmarim tendintele in moda, trebuie sa fim la curent si cu tendintele in frumusete. 

Rosu, roz, verde, portocaliu, albastru si galben. Vara anului 2014 promite multe culori in materie de manichiura. Culorile neon le inlocuiesc pe cele pastelate sau inchise si revin in forta pentru a-ti asigura o aparitie ce nu poate trece neobservata.

"Avantajele acestei mainichiuri sunt urmaoarele: in primul rand clienta va beneficia de o manichiura de 3 saptamani. Nu trebuie bagata mana la lampa, se usuca doar la aer. Nu este toxica atat pentru clienta cat si pentru unghie. Totul se face la uscarea aerului, totul natural", spune manichiurista.

Specialistii au pregatit ceva nou pentru toatele doamnele si domnisoarele. Pudra perfect dip este făcută special pentru a elimina aspectul granulat și inestetic. Polimerii suplimentari permit o absorbție perfectă a pudrei în Base Coat, obținând astfel culori intense și strălucitoare.

"Pot sa spun ca in momentul de fata vorbim despre o tehnica noua. Este un serviciu care a aparut pana la urma ca o nevoie. Un serviciu care imbina rezistenta manichiurii semi-permanente cu durata si stralucirea manichiurii cu gel", explică Elena Vior, specialist manichiură. 

"Dip Nails presupune aceeasi tehnica cea a pudrei in combinatie cu ingredientii speciali. Rezultatul este unul perfect, culoare intensa. Uscarea se realizareaza la liber, nu avem nevoie de lampa. Nu mai avem un miros care sa ne deranjeze si care sa irite ochii ceea ce pentru specialist este un avantaj foarte mare", continuă specialistă. 

Si daca tot este in trend, si Olivia Paunescu a incercat manichiura cu pudra.

Această nouă metodă ofera numeroase beneficii fata de alte tipuri de colorare a unghiilor tehnice. 

"Poate fi considerat un tratament in special pentru unghiile naturale care sunt casante sau care au o rezistenta foarte fina. In acest fel protejeaza foarte bine unghia, iar  modalitatea de indepartare se face foarte usor", mai spune Elena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Dip Nails, cea mai nouă tendință în materie de manichiură!