Antena Meniu Search
x

Divele din anii 90, la fel de frumoase ca în tinereţe (Video)

Se spune că frumuseţea este trecătoare, însă dacă ne uităm la celebrele fotomodele care au depăşit vârsta tinereţii, aproape că nu mai credem aceste vorbe.

Vezi și

Se spune că frumuseţea este trecătoare, însă dacă ne uităm la celebrele fotomodele care au depăşit vârsta tinereţii, aproape că nu mai credem aceste vorbe. Au cunoscut succesul de la vârste fragede şi au făcut furori pe cele mai mari podiumuri ale lumii în anii 90, însă şi acum sunt la fel de proaspete şi frumoase şi se bucură de atenţia publicului. 

Când era adolescentă, Cindy Crawford voia să devină chimistă, dar soarta a decis altfel. La 17 ani, şi-a început cariera de model. A devenit unul dintre cel mai bine plătite manechine şi a bifat peste 600 de coperte de revistă.

A fost mereu o prezenţă discretă, dar s-a scris mult despre cele două mari iubiri ale ei: Richard Gere şi Rande Gerber. Acum, la 52 de ani, Cindy arată spectaculos! Şi-a păstrat formele din tinereţe şi ar putea oricând să defileze alături de tinere de 20 de ani, însă preferă să-şi concentreze atenţia asupra familiei şi afacerilor.

Părul blond, uşor ondulat, ochii albaştri şi frumuseţea glacială au făcut-o pe Claudia Schiffer, fosta muză Chanel, un etalon pe podiumuri. Claudia a doborât recordul cu apariţia pe 1000 de coperte! Cu toate că acum are 48 de ani, nu îşi arată vârsta, iar când apare pe covorul roşu atrage toate privirile.

Dacă ne uităm la Naomi Campbell în prezent şi acum 30 de ani, aproape că nu sesizăm diferenţa. A fost primul model de culoare care a apărut pe coperta revistei Vogue. Iar acum nu i-aţi da frumoasei mulatre 48 de ani.

Supermodelul continuă să pozeze pentru diferite branduri de haine şi să defileze la cele mai importante show-uri. Deşi a cucerit lumea modei şi a avut mulţi iubiţi, nu şi-a găsit jumătatea nici până în ziua de astăzi.

Helena Christensen a devenit celebră în 1986, când a câştigat titlul de Miss Danemarca şi nu a trecut mult până a cucerit toate podiumurile. Acum este fel de frumoasă ca atunci cand defila pentru Victoria's Secret. Dar se mulţumeşte să defileze pe covorul roşu doar la diferite evenimente şi preferă să lase alte modele să prezinte pentru linia ei de lenjerie intimă.

Ultima dată când Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Helena Christensen au urcat pe aceeaşi scenă a fost anul trecut, la prezentarea de modă a Donatelei Versace, în memoria fratelui său, iar momentul a fost spectaculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Divele din anii 90, la fel de frumoase ca în tinereţe (Video)