Antena Meniu Search
x

S-a întors în secret în România! Care sunt planurile lui Dragoş Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, după ce va intra în posesia moștenirii

Vrea să intre în posesia averii câştigate în instanţă după ce ani la rând s-a certat cu fratele lui. Chiar dacă stau unul lângă altul, despărţiţi doar de un gard, cei doi fraţi nu îşi vorbesc nici acum.

Vezi și

Vrea să intre în posesia averii câştigate în instanţă după ce ani la rând s-a certat cu fratele lui. Chiar dacă stau unul lângă altul, despărţiţi doar de un gard, cei doi fraţi nu îşi vorbesc nici acum.

Dragoş le-a dezvăluit în exclusivitate reporterilor Observator în ce va transforma vila de la Sinaia şi ce vrea să construiască pe pământurile tatălui său.

Ca o ironie a sorţii, pe toată durata şederii în România, Dragoş Dolănescu s-a cazat chiar lângă casa părintească, la un prieten extrem de apropiat. Practic, numai un gard îl desparte de casa părintească, de fratele său Ionuş Dolănescu.

Judecătorii au decis cum împart averea tatălui. Fiul cei mic rămâne cu proprietatea de la Sinaia, două terenuri şi va fi şi despăgubit cu o sumă frumoasă. O sută de mii de euro. Pentru că Ionuţ rămâne cu casa părintească din centrul Capitalei şi veniturile din drepturile de autor pentru operele lui Ion Dolănescu.

Dragoş a venit în România cu un plan, pentru noile sale proprietăţi. De exemplu, un teren din cele moştenite va fi donat către un scop caritabil şi aşteaptă propuneri de la ONG-uri.

"O casă pentru copii sau o casă pentru oameni în vârstă. dacă îmi prezintă idei concrete şi cum o să se dezvolte, cu mare plăcere îi donez terenul", spune Dragoș Dolănescu.

Iar casa de la Sinaia vrea să o transforme în restaurant. Caută însă un partener care să se ocupe în permanenţă de afacere pentru că el va fi mai mult plecat, în Costa Rica, unde este activ în politică. Şi povesteşte că programul partidului este concentrat în jurul celor nevoiaşi.

"Vrem să dezvoltăm zonele unde locuiesc oamenii aceşti aca să nu trebuie sa plece", spune fiul lui Ion Dolănescu.

Dragoş Dolănescu se va întoarce în Costa Rica la familie şi se va concentra pe campania electorală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » S-a întors în secret în România! Care sunt planurile lui Dragoş Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, după ce va intra în posesia moștenirii