Antena Meniu Search
x

Ducesa de Cambridge a cucerit inimile locuitorilor din Pakistan, în vizita alături prinţul William

Ducesa de Cambridge a cucerit inimile locuitorilor din Pakistan, unde se află într-o vizită, împreună cu soţul său, prinţul William. La întâlnirile oficiale, Kate a purtat elegante veşminte tradiţionale pakistaneze, create de un stilist localnic.

de Redactia Observator

la 16.10.2019, 11:53

Vezi și

Ducesa de Cambridge a cucerit inimile locuitorilor din Pakistan, unde se află într-o vizită, împreună cu soţul său, prinţul William. La întâlnirile oficiale, Kate a purtat elegante veşminte tradiţionale pakistaneze, create de un stilist localnic. Ea urmează, astfel, exemplul regretatei prinţese Diana, foarte iubită în această ţară.

În Pakistan, ca şi în alte ţări din sudul Asiei, costumul tradiţional feminin este format dintr-o tunică lungă şi pantaloni care poartă un nume întâlnit şi în limba română: "şalvari".

Aceasta a fost ţinuta ducesei de Cambridge, care l-a însoţit pe prinţul William la întâlnirile cu preşedintele şi premierul ţării.

A urmat o vizită la un parc naţional, unde Kate a purtat alt costum, dar în acelaşi stil, creat chiar de un designer din Pakistan. Presa locală aminteşte că şi prinţesa Diana obişnuia să poarte asemenea veşminte în vizitele sale în această ţară, din anii '90.

Seara, Kate şi William i-au surprins din nou, plăcut, pe localnici. Ei au sosit la o recepţie într-un taxi popular pe trei roţi, numit "tuk-tuk", vehicul specific Pakistanului.

De această dată, prinţul a fost cel îmbrăcat într-un costum tradiţional, în timp ce Kate a optat pentru o rochie de seară verde, culoarea naţională pakistaneză. Discursul prinţului nu a fost lipsit de glume, rostite însă cât se poate de serios.

Vizita în Pakistan durează cinci zile, iar ducesa va mai avea, fără îndoială, multe ocazii să încânte publicul cu eleganţa sa. eventual final cu ambianţă imnul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Ducesa de Cambridge a cucerit inimile locuitorilor din Pakistan, în vizita alături prinţul William