Antena Meniu Search
x

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, dezvăluie secretul numelui său de scenă

Ester Alexandra Creţu este o fată ca oricare alta. A fost o adolescentă ca toate celelalte, care a avut visuri şi s-a imaginat pe cele mai inalte culmi. Norocul i-a surâs şi iat-o acum, reprezentând cu mândire România la Eurovision.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 14:08

Vezi și

Ester Alexandra Creţu este o fată ca oricare alta. A fost o adolescentă ca toate celelalte, care a avut visuri şi s-a imaginat pe cele mai inalte culmi. Norocul i-a surâs şi iat-o acum, reprezentând cu mândire România la Eurovision.

(Ester Peony): Și eu, inainte sa urc pe scena tot asa ma simt, incep sa tremur un pic, zic ”Mamă, câtă lume e aici”, dar m-am obisnuit. Daca iti place ceea ce faci, dispare tot cand esti pe scena!

(Reporter): Dar, cand erai mică, obisnuiai sa canti in fata oglinzii?

(Ester Peony): Da!

(Reporter): Aveai un artist care iti placea, cu care te identificai?

(Ester Peony): Da. Stiu ca erau multe telenovele. Rosalinda. Începe sa cante Rosalinda! Natalia Oreiro, ma tot uitam. Erau multe, Maria Mercedes. Din Spania, de pe acolo. Cantam prin casa, ma auzea bunica. Cher imi placea la un moment dat.

Acum, la 25 de ani, ascultă alţi artişti. Iar printre preferaţi este şi Loreen, suedeza care a câştigat Eurovisionul în 2012. Coincidenţă?! Nu credem. Ascultaţi-i vocea!

(Ester Peony): Nu mi-au venit mie primele acorduri, ci lui Alex, producătorul meu. Pur si simplu isi acorda chitara si se pupau cumva acordurile alea si atat de mult m-au inspirat acordurile alea ca mi-au venit versurile instant.

Urmarea a venit firesc. S-a înscris la Eurovision. Pe ultima sută de metri. Din ultima piesă trecută pe liste, "On a Sunday" a devenit. cea care contează. Cea care va reprezenta România în competiţie.

Ester se pregăteşte acum intens. Dar are şi alte planuri. Vrea să scoată în viitor câteva cover-uri ale unor melodii cunoscute.

(Ester Peony): Lucrez la un album care e in mood-ul mai dark cum e On a Sunday si imi doresc sa vizitez Egiptul, America. Si tot ce tine de muzica pe mine ma face fericita.

Cântăreața a dezvăluit și secretul numelui său de scenă.

(Ester Peony): Imi spunea mama ca avea o prietena pe care o chema Ester care traia in America si cred ca de acolo i.a venit inspiratia. iar peony inseamna Bujor in engleza, am mai spus asta, si pe mama o cheama Bujorica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, dezvăluie secretul numelui său de scenă