Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Expozitie in onoarea cantaretului David Bowie

David Bowie vinde bine si dupa 40 de ani de cariera. Iar de aceasta data nu vorbim de vreun album, ci despre o expozitie in onoarea cantaretului britanic.

de Redactia Observator

la 21.03.2013 , 17:24

Doar pentru acest eveniment s-au vandut 50.000 de bilete in avans. Expozitia se deschide publicului sambata, la Londra la Muzeul "Victoria and Albert." Pentru presa insa, muzeul si-a deschis deja portile.

Sunt 300 de obiecte din arhivele artistului "cameleon", considerat unul dintre cei mai mari cantareti din toate timpurile. Cele mai spectaculoase sunt cele 60 de costume de scena expuse. Printre ele, pardesiul imprimat cu steagul britanic, creat de designerul Alexander McQueen pentru fotografia de pe coperta albumului "Earthling" din 1997.

Vezi și

La inaugurarea pentru presa au venit si cateva vedete, dar si apropiati ai cantaretului de 65 de ani.

Actrita Tilda Swinton a reusit sa creeze valva printre jurnalisti. I-a adus un omagiu cantaretului costumandu-se precum artistul. De altfel, ea apare si in ultimul videoclip semnat David Bowie. Considerat o legenda a muzicii pop-rock, cantaretul a recucerit chiar zilele trecute, pentru prima data in ultimii 20 de ani, primul loc in topul muzical britanic, cu cel mai recent album al sau, intitulat "The Next Day".

Expozitia va putea fi admirata de publicul larg in perioasa 23 martie-11 august, la Londra.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Expozitie in onoarea cantaretului David Bowie