Antena Meniu Search
x

Gafele celebrităților în poze, după ce au recurs la tot felul de metode ca să arate impecabil (Video)

Celebrităţile recurg la tot felul de metode ca să arate impecabil. Dar, în disperarea de a atinge perfecţiunea, fac greşeli care nu rămân neobservate. Nici nu au cum. Iar vedetele, cât şi fotografii acestora devin ţinta glumelor pe internet.

de Redactia Observator

la 09.04.2019, 14:14

Vezi și

Celebrităţile recurg la tot felul de metode ca să arate impecabil. Dar, în disperarea de a atinge perfecţiunea, fac greşeli care nu rămân neobservate. Nici nu au cum. Iar vedetele, cât şi fotografii acestora devin ţinta glumelor pe internet.

Familia Kardashian este mereu în atenţia publicului de când cu reality showul, adică de 12 ani. Drept pentru care trebuie să aibă mare grijă de imaginea pe care o afişează. Iar asta înseamnă şi photoshop. 

Doar că prelucrarea fotografiilor este o artă în sine. Înainte de difuzarea sezonului cu numărul 16, Kim a postat pe internet o poză din campania de promovare a emisiunii. O mişcare corectă, ceea ce nu se poate spune şi despre realizare. Kendall Jenner pare că pluteşte, Khloe Kardashian arată de parcă nu are picioare, iar sora ei Kourtney pare că are şase degete la un picior. Imaginea a strânit zeci de mii de reacţii nu tocmai plăcute.

Tot cu poza prost editată pe Instagram a fost prinsă şi fostul îngeraş Victoria's Secret. Miranda Kerr şi-a corectat abdomenul. Nu s-a gândit însă că şi compania de lenjerie initimă va posta fotografia. Pe cea originală.

Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, a fost în schimb victima fotografilor nepricepuţi. Într-un pictorial pentru revista Vogue din Rusia, artistul a rămas fără o parte din abdomen.

Printr-o experienţă asemnănătoare a trecut şi Priyanka Chopra care a apărut pe coperta unei reviste pentru bărbaţi fără axilă. Actriţa a făcut haz de necaz şi s-a fotografiat în aceeaşi poziţie pentru a demonstra că nu-i lipseşte nimic.

Silueta cântăreţei Meghan Trainor a fost şi ea vizibil retuşată în videoclipul Me Too, culmea- cel care incurajeaza femeile sa se simta bine în pielea lor. Revoltată, artista şi a cerut imediat ca filmarea originală să fie postat în locul celei modificate. Lucru care s-a si intamplat la o zi diferenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Gafele celebrităților în poze, după ce au recurs la tot felul de metode ca să arate impecabil (Video)