Antena Meniu Search
x

Pe covorul roşu al galei MET, moda a îmbrățișat religia. Rezultatul a fost scandalos, dar şi spectaculos

O mitră papală, aripi de înger şi multe cruci. Un aer divin pare că a suflat pe covorul roşu al galei MET, cel mai important eveniment din lumea modei. Anul acesta, biletul a costat 40 de mii de dolari

Vezi și

O mitră papală, aripi de înger şi multe cruci. Un aer divin pare că a suflat pe covorul roşu al galei MET, cel mai important eveniment din lumea modei. Anul acesta, biletul a costat 40 de mii de dolari. Iar vedetele s-au întrecut în apariţii scumpe şi avangardiste. Tema aleasă pentru invitaţi a fost modă versus religie. Moderaţia nu şi-a făcut loc printre ei.

Îndrăzneala şi creativitatea au definit ţinutele vedetelor la gala considerată Oscarul modei. În perfect acord cu tema evenimentului de anul acesta, Rihanna a ales o rochie scurtă cu capă, creată de John Galliano, pe care a accesorizat-o cu o mitră papală.  

Cântăreaţa Katy Perry a păşit pe scările din faţa Muzeului Metropolitan din New York purtând o pereche uriaşă de aripi de înger. Cei 600 de invitaţi şi designerii la care au apelat au dat dovadă de multă imaginaţie. Pare să nu fi existat nicio limită pentru ţinutele de inspiraţie catolică. 

La 59 de ani, Madonna a fost regina stilului gotic. A ales o rochie neagră, lungă, de la Jean Paul Gaultier, pe care a accesorizat-o cu o coroană aurie, placată cu diamante. Iar chipul şi l-a acoperit cu un văl.

În schimb, Amal Clooney a mizat pe o pereche de pantaloni. 

Şi o româncă a făcut senzaţie la gala MET. Model de succes în Statele Unite, Andreea Diaconu a purtat o rochie semnată Michael Kors.

Ca şi anul trecut, Kim Kardashian a venit singură. A strălucit într-o rochie aurie, decorată cu două cruci. 

Jennifer Lopez a preferat penele. La braţul iubitului său, cântăreaţa şi-a făcut apariţia într-o rochie Balmain, pentru care au fost necesare 600 de ore de muncă.

Lista invitaţilor la Gala MET, unde o masă a costat anul acesta 365 de mii de dolari, este aprobată chiar de Anna Wintour.

Presa vuieşte că ar fi ultimul eveniment organizat de legendarul redactor-şef al revistei Vogue. În vârstă de 68 de ani, Anna Wintour ar urma să se retragă în toamnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Pe covorul roşu al galei MET, moda a îmbrățișat religia. Rezultatul a fost scandalos, dar şi spectaculos