Antena Meniu Search
x

Gala MET. Vedetele de peste Ocean s-au întrecut în apariţii care mai de care mai extravagante

La MET Gala nimic nu şi-a păstrat liniile clasice. Vorbim despre cel mai aşteptat eveniment anual în lumea modei, care a avut loc la New York. Redactorul şef al celebrei publicaţii Vogue din Statele Unite, a fost din nou gazda show-ului.

de Redactia Observator

la 07.05.2019, 14:09

Vezi și

La MET Gala nimic nu şi-a păstrat liniile clasice. Vorbim despre cel mai aşteptat eveniment anual în lumea modei, care a avut loc la New York. Redactorul şef al celebrei publicaţii Vogue din Statele Unite, a fost din nou gazda show-ului. Vedetele de peste Ocean s-au întrecut în apariţii care mai de care mai extravagante, căci şi tema din acest an le-a permis asta. Au fost mult sclipici, multe paiete, auriu combinat cu argintiu - totul dus la extrem.

Extravaganţa şi moda şi-au dat întâlnire pe covorul roz de la Met Gala. Căci da, până şi decorul a renunţat la clasic şi a optat pentru fabulos. La fel şi celebrităţile. Cum exagerarea a fost tema din acest an, imaginaţia nu a mai avut nicio limită.

În mijlocul unui decor format din mii de trandafiri, evident, tot roz, gazda evenimentului încă din 1995 încoace, Anna Wintour, redactor şef al revistei Vogue din Statele Unite, a făcut spectacol dinainte chiar să urce pe scenă. Ca pe podium a defilat pe covorul roz - pe umeri a purtat o capă pufoasă, în nuanţe pale, dar a reuşit să îşi păstreze stilul elegant şi curat care a consacrat-o.

Probabil că dacă ar fi să vă arătăm cum arată excentricul, vi l-am prezenta pe Billy Porter. După ce la Oscar şi-a făcut apariţia într-un frac completat de o fustă lungă, acum, actorul a mers chiar mai departe - a amintit de personajele mitologice, când a îmbrăcat un costum mulat, auriu, asortat cu aripi uriaşe de înger şi un accesoriu inedit purtat pe cap.

Dar nu ţinuta în sine i-a asigurat, din nou, un loc pe lista celor mai îndrăzneţe alegeri, ci intrarea spectaculoasă: şi-a făcut apariţia purtat pe umeri de şase bărbaţi.

Lady Gaga a făcut şi în acest an o artă din modă, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată. Alegerea ei: o rochia fuchsia cu trenă uriaşă. La prima vedere. Căci pe dedesubt a lăsat să îşi facă apariţia o alta, neagră, apoi, încă una ciclam. Pentru ca într-un final căntăreaţa să rămână. doar în lenjerie, sub bliţurile fotografilor.

O altă prezenţă mult aşteptată la marele eveniment a fost cea a Serenei Williams. Sportiva a venit însoţită de partenerul ei de viaţă, la braţul căruia a ales să poarte o rochie lungă, de culoare verde neon, cu volănaşe completate de aplicaţii roz.

Şi dacă aveaţi impresia că nicio ţinută nu v-ar mai putea surprinde, ei bine, Katy Perry a mers la Met GALA îmbrăcată într-un candelabru.

Gala Met a ajuns la cea de-a 70-a ediţie. Sponsorul evenimentul a fost brandul de lux Gucci, iar un bilet a costat nu mai puţin de 30.000 de dolari. Inspiraţia pentru tema galei vine chiar din literatură, de la un eseu al criticului Susan Sontag, care face referire la un stil exagerat, dus la extrem, din care nu lipseşte aerul sofisticat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Gala MET. Vedetele de peste Ocean s-au întrecut în apariţii care mai de care mai extravagante