Antena Meniu Search
x

Gala Premiilor MTV de la New York s-a încheiat neplăcut pentru Madonna

Mult aşteptatele premii MTV au fost decernate la New York. Cântăreaţa de origine cubaneză Camila Cabello a primit cele mai râvnite trofee. Jennifer Lopez a fost distinsă cu premiul Michael Jackson pentru întreaga carieră, iar Madonna i-a adus un omagiu regretatei Aretha Franklin.

Vezi și

Mult aşteptatele premii MTV au fost decernate la New York. Cântăreaţa de origine cubaneză Camila Cabello a primit cele mai râvnite trofee. Jennifer Lopez a fost distinsă cu premiul Michael Jackson pentru întreaga carieră, iar Madonna i-a adus un omagiu regretatei Aretha Franklin. Regina muzicii pop, însă, a fost criticată de americani pentru discursul în care... s-a lăudat singură. 

Gala premiilor MTV a fost deschisă de Cardi B cu o serie de glume. Tânăra mămică i-a făcut pe toţi cei prezenţi să creadă că şi-a adus copilul nou-născut la eveniment. 

La decernarea premiilor, Camila Cabello a fost favorită. Din cele cinci categorii la care a fost nominalizată, artista a câştigat cele mai râvnite dintre premii: artistul anului şi cel mai bun videoclip.

Ariana Grande a primit premiul pentru cel mai bun artist pop, iar la categoria hip-hop, Nicki Minaj a fost favorită. Iar Jennifer Lopez a încins atmosfera cu un mix de hituri. 

Aretha Franklin, regretata artista care s-a stins din viaţă săptămâna trecută, a fost omagiată în cadrul galei de către Madonna. Cântăreaţa pop a fost destul de dur criticată pentru că în timpul discursului a vorbit mai mult despre realizările sale decât despre regina muzicii soul.

"Nimic din ce vedeţi în seara asta nu s-ar fi întâmplat fără regina muzicii soul. Ea m-a îndrumat şi aşa am ajuns unde sunt astăzi. Ştiu că ea a influenţat atât de mulţi oameni care sunt aici, în seara asta", a spus Madonna.

Gala premiilor MTV are loc în fiecare an, la sfârşitul lunii septembrie, la Radio City Music Hall din New York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Gala Premiilor MTV de la New York s-a încheiat neplăcut pentru Madonna