Antena Meniu Search
x

Gaşca Zurli, spectacol de senzaţie la Cluj! Următoarea oprire este la Botoşani

Sala Polivalentă din oraş a fost aproape neîncăpătoare pentru miile de părinţi şi copii dornici să îi vadă pe membrii celei mai iubite trupe din România.

Vezi și

Sala Polivalentă din oraş a fost aproape neîncăpătoare pentru miile de părinţi şi copii dornici să îi vadă pe membrii celei mai iubite trupe din România.

Este cel de-al treilea spectacol din turneul "Hai la masă", care le va aduce pe îndrăgitele personaje în 10 oraşe din ţară.

8.000 de copii şi părinţi au luat cu asalt Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Un spectacol unic În România, cu personaje și cantece noi, care face parte din turneul "Hai la Masă".

Zece oraşe, zeci de mii de spectactatori şi mii de kilometri parcursi de-a lungul ţării. Un maraton al pupicilor cu sclipici. 

MIRELA RETEGAN, fondator Gaşca Zurli:

Este cea mai mare sală de spectacole din România. Sunt foarte fericită că astăzi am umplut Polivalenta din Cluj şi că ardelenii au venit în capitala Ardealului pentru întâlnirea cu Gaşca Zurli.

Un turneu prin care, Mirela Retegan, şi-a propus să îi aducă mai aproape pe cei mici de obiceiurile alimentare sănătoase. Noul personaj, Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. Următorul oraş în care va ajunge cea mai iubită trupă din România este Baia Mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Gaşca Zurli, spectacol de senzaţie la Cluj! Următoarea oprire este la Botoşani