Antena Meniu Search
x

Geanina Ilieș, prezentatoarea Observatorului matinal de weekend, tradiţii de Crăciun!

Prezentatoarea de la Observator recunoaște că întotdeauna împodobește bradul înainte de Crăciun și că e cea mai fericită atunci când fiul ei, Patrick, îi cântă colinde

Prezentatoarea de la Observator recunoaște că întotdeauna împodobește bradul înainte de Crăciun și că e cea mai fericită atunci când fiul ei, Patrick, îi cântă colinde

1. Obişnuieşti să împodobești bradul în seara de Ajun său mult mai devreme? Ții cont de anumite trenduri (în materie de culoare), confecționezi obiecte de decor de Crăciun?

Bradul îl fac mult mai devreme întotdeauna, mai ales că Patrick nu rezistă să-l facem mai târziu. El e maestrul de ceremonii. Este foarte implicat în momentul când facem bradul, iar el așează mereu steluța din vârf. Anul ăsta am stabilit să-l decorăm cu fundițe în două culori: roșu și alb, globulețe și luminițe specifice. Abia aștept seara de Ajun.

2. Ce amintiri din copilărie ai legate de Crăciun?

Cel mai haios a fost când am descoperit fără să vreau cadourile de la Moș înainte să vină, practic. Mama nu le-a ascuns foarte bine. Cam atunci mi-am dat seama că e ceva la mijloc cu Moșu'. Eram mică, cred că aveam vreo 7 anișori.

3. Faci pe Moș Crăciun?

Normal, am început deja să caut cadourile potrivite pentru fiecare. Lista lui Patrick e gata de foarte mult timp, iar pentru cei dragi încă mai caut. Nu o să fiu eu deghizată, dar am stabilit cu Moșu' să ajungă și la noi în vizită. 

4. Mai mergi cu colindul?

Nu, dar îmi place să-l ascult pe Patrick. Zilele trecute îmi cânta” Florile dalbe” prin casă. E foarte haios. Îmi explica exact cum sună colindul și cum trebuie cântat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » Geanina Ilieș, prezentatoarea Observatorului matinal de weekend, tradiţii de Crăciun!