Antena Meniu Search
x

Gemenele Cheeky Girls, probleme mari cu anorexia

Gemenele Cheeky Girls au avut probleme mari cu anorexia. Intr-un interviu acordat unui post de televiziune britanic, Gabriela si Monica au recunoscut ca au avut momente cand s-au infometat doar ca sa arate bine.

Vezi și

Gabriela si Monica Irimia, doua surori in varsta de 30 de ani. Toata lumea le cunoaste ca fetele de la Cheeky Girls. Au facut furori in Marea Britanie, dupa ce au aparut in emisiunea Rivalii si, la un moment dat ,au devenit sex-simboluri.

Pentru asta, uneori au intrecut limitele. Gemenele au recunoscut ca silueta a devenit pentru ele o obsesie.

"Sufeream de o depresie ingrozitoare. Eram anorexice si obsedate de silueta. Pe mine anorexia m-a tinut cinci ani, iar pe sora mea doar patru", a declarat Gabriela.

In timp, lucrurile s-au agravat. Au existat zile cand fetele nu se puteau da jos din pat: "Eram intr-un hal fara de hal! Erau zile cand nu mancam nimic altceva decat o ciuperca la pranz si in rest beam sucuri dietetice", a adaugat Gabriela.

Fetele si-au dat seama mult prea tarziu ca aveau probleme mari, cand a fost necesara interventia medicilor.

"Dupa patru ani, am deschis ochii: nu o sa stau toata viata inchisa in casa de frica sa nu mor pe strada. O sa incetez sa mai beau doar sucuri dietetice si sa ma mint ca am mancat", a spus Monica.

Gabriela si Monica vor acum sa isi scrie memoriile pentru ca greselile lor sa nu fie repetate de alte tinere. Cele doua Cheeky Girls nu vor ocoli nici operatiile estetice, care le-au costat 100.000 de lire sterline si pe care le-au facut inca de la 19 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Gemenele Cheeky Girls, probleme mari cu anorexia