Antena Meniu Search
x

Gestul incredibil al unui prezentator TV, după ce a vrut să-şi sărute invitata şi l-a refuzat, de două ori (Video)

O femeie care a portretizat-o pe Kim Kardashian într-un moment de comedie televizat, a fost sărutată pe sâni de prezentator, live, la TV. Bărbatul care a vrut să o sărute a fost respins de două ori de aceasta, dar chiar şi aşa, a acţionat împotriva voinţei ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.02.2019, 15:29

Tânăra a rămas complet şocată când a observat că nu a fost luată în serios
Tânăra a avut parte de un moment şocant, împotriva voinţei ei - Youtube/ action dubbed

O femeie care a portretizat-o pe Kim Kardashian într-un moment de comedie televizat, a fost sărutată pe sâni de prezentator, live, la TV. Bărbatul care a vrut să o sărute a fost respins de două ori de aceasta, dar chiar şi aşa, a acţionat împotriva voinţei ei.

Nu numai că prezentatorul de televiziune o ignora, dar și-a continuat acțiunea împotriva voinței ei.

Incidentul șocant sa întâmplat în cadrul unui show francez de televiziune, ca parte a proiectului "35 de ore de la Baba", unde prezentatorul Cyril Hanouna a încercat să spargă o recordul național apărând în direct timp de 35 de ore.

În mod ironic, prima parte a emisiunii de televiziune "touche pas" se traduce prin "nu atingeți".

Femeia, dansatoarea Soraya Riffi, o juca pe Kim Kardashian, intr-o parodie a jafului de la Paris si gazda show-ului Jean-Michel Maire, juca lăcătușul.

Când ea a fost "eliberată", Maire a sugerat că Soraya, de 21 de ani, ar trebui să-l sărute ca o formă de compensare și o modalitate de a-i mulțumi.

Ea a refuzat, dar cei doi au ignorat-o. Soraya a continuat să refuze, în mod explicit, și spunând clar "nu". Barbatii au răspuns însă: "a spus  da, a spus da", inainte ca tânăra să sublinieze din nou răspunsul "am spus nu".

În urma răspunsului său categoric despre cum nu dorea să sărute pe nimeni, cei doi reprezentanți de sex masculin i-au spus lui Soraya să le dea un motiv pentru asta.

Aunci când a răspuns "oamenii se uită", prezentatorii, simţindu-se amuzanţi, i-au adăugat: “Putem să o facem în culise!”.

Ambii bărbați râdeau, în timp ce Soraya stătea zâmbind stânjenită de situaţie, privind inconfortabil. În ciuda stângăciei situației și a faptului că a fost clară, menţionând că “nu înseamnă nu”, ei au continuat să o roage pentru un sărut pe obraz.

Maire, după ce a decis să ignore decizia tinerei, a decis că o să-i sărute obrazul indiferent. Cu toate acestea, când și-a întors capul pentru a evita avansurile, el s-a aplecat şi i-a sărutat sânii în schimb.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O serie de plângeri au fost adresate în urma incidentului, fiind ulterior chiar lansată o investigaţie în acest sens.

Un purtător de cuvânt al rețelei de televiziune, care a difuzat programul, a declarat că Maire a fost rugat să-i ceară scuze imediat după incident, conform Unilad.

Într-un interviu, Soraya a spus: “N-am găsit gestul lui Jean-Michel Maire foarte profesionist. Știam că familia mea mă urmărea. Nu știam cum să reacționez, se observă pe filmare. Da, reflectez o anumită imagine, știu asta, dar am o personalitate, sunt inteligentă. Sunt o ființă umană, nu doar un obiect! Vreau să vă reamintesc că o jucam și pe Kim Kardashian în acel moment. Mi se întâmplă să mă îmbrac așa, da, dar nu pentru că am o clivaj care înseamnă că trebuie să fiu sărutată fără acordul meu.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Gestul incredibil al unui prezentator TV, după ce a vrut să-şi sărute invitata şi l-a refuzat, de două ori (Video)