Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Heidi Klum, povestea primei colecţii. Hainele create de celebrul model au preţuri incredibile

De pe podiumul de la New York, direct în magazinele din România şi apoi în garderoba dumneavoastră. Asta şi-a propus celebrul model Heidi Klum, atunci când a creat prima ei colecţie de haine, pe care a lansat-o la Săptămâna Modei de la New York.

Vezi și

De pe podiumul de la New York, direct în magazinele din România şi apoi în garderoba dumneavoastră. Asta şi-a propus celebrul model Heidi Klum, atunci când a creat prima ei colecţie de haine, pe care a lansat-o la Săptămâna Modei de la New York.

M-a inspirat oraşul New York, iar New York pentru mine este o junglă urbană pentru că aici sunt oameni din toată lumea, ne-a dezvăluit în exclusivitate Heidi Klum.

Jungla urbană imaginată de celebrul model înseamnă foarte multe imprimeuri leopard, culori ale pământului, dar şi jeanşii care ne sunt atât de dragi şi utili. Sunt multe piese lejere, care pot fi purtate şi la serviciu, dar şi în club, de exemplu. Iar Heidi şi-a prezentat ea însăşi colecţia.

Şi cel mai important, sunt haine care, deşi sunt create de o mare vedetă, au fost concepute astfel încât să fie accesibile.

HEIDI KLUM:

Una dintre preferatele mele este o haină de piele. Iar toată ţinuta, cu pantaloni, cu top, cu pantofi şi această haină costă 115 dolari.

Şi tot plimbându-mă prin mulţimea de ziarişti şi de vedete din lumea modei, am găsit-o pe Alina Ceuşean. Blogul de modă al Alinei este urmărit de sute de mii de oameni.

Alina Ceuşan, blogger de modă:

Imi plac foarte mult imprimeurile, deci a venit la tanc. Colectia este foarte versatilă şi uşor de purtat.

Şi ea, dar şi Carmen Grebenişan, purtau haine din colecţie, aşa că le-am rugat să ne dea câteva sfaturi despre cum putem asorta cu stil pieile de leopard în jugla oraşului.

Carmen Grebenişan, blogger de modă:

Poti să mergi cum am mers eu si pe o pereche de cizme roşii sau poţi să-l porţi cu culori neutre sau cu jeans ca să îl duci în direcţia de casual.

Cea mai importantă părere pentru creatoare rămâne însă părerea celor care îi vor vedea colecţia după 18 septembrie, în magazinele din România, dar şi în pop-up store-ul deschis timp de o săptămână pe bulevardul Magheru din Bucureşti.

HEIDI KLUM:

Dragii mei, sper să veniţi să vedeţi colecţia mea săptămâna viitoare în România şi să îmi spuneţi ce v-a plăcut cel mai mult. Piesa mea preferată este haina de piele şi hainele cu imprimeu leopard. Abia aştept să văd ce v-a plăcut şi vouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » EXCLUSIV! Heidi Klum, povestea primei colecţii. Hainele create de celebrul model au preţuri incredibile