Antena Meniu Search
x

Heidi Klum ne îmbracă de Crăciun

E forfotă mare într-o vilă chic de lânga Berlin. În doar cateva ore, manechinele... lui Moş Crăciun trebuie sa arate lumii intregi ce se poarta anul acesta.

E forfotă mare într-o vilă chic de lânga Berlin. În doar cateva ore, manechinele... lui Moş Crăciun trebuie sa arate lumii intregi ce se poarta anul acesta de Sărbători. După colecția „Heidi & The City", Heidi Klum lansează cea de-a doua linie vestimentară sub brandul Esmara, cu tema "#LETSCELEBRATE", inspirată, desigur, de perioada sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul, unul de Red Carpet, începe în aceasta seară la ora locala 17.00, (18.00, ora României). Echipa Observator este acolo si va lua pulsul modei pentru dumneavoastră. Aseară, am reusit sa tragem cu ochiul la preview-ul colectiei, organizat pentru bloggerii de fashion din Germania, Slovenia, Suedia, Italy si Romania, invitati la eveniment. Şi am avut ce vedea!

Vă mai spunem că articolele vestimentare concepute de Heidi pentru Esmara vor ajunge si în Romania. Vor costa între 49,99 lei și 129 lei, iar vânzările încep pe data de 4 decembrie. La nivel internațional, colecția va fi lansată în 28 de țări, în peste 10.000 de magazine.

Aşadar mâine, la Observator, Theodora Massini si Eugen Simonia vă arată cum se imbracă şi ne îmbracă Heidi Klum de sărbători!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Heidi Klum ne îmbracă de Crăciun