Antena Meniu Search
x

Heidi Klum, desemnată regina Halloween-ului

Halloween-ul a fost sărbătorit cu fast şi costumaţii înspăimântătoare de vedetele de peste Ocean. Heidi Klum a fost şi anul acesta regina evenimentului. Fostul model s-a deghizat într-o creatură monstruoasă şi i-a ţinut ore bune în suspans pe fani.

de Redactia Observator

la 01.11.2019, 22:22

Vezi și

Halloween-ul a fost sărbătorit cu fast şi costumaţii înspăimântătoare de vedetele de peste Ocean. Heidi Klum a fost şi anul acesta regina evenimentului. Fostul model s-a deghizat într-o creatură monstruoasă şi i-a ţinut ore bune în suspans pe fani. Când a apărut la petrecerea din New York, vedeta i-a uimit pe toţi. 

Închisă într-o capsulă însângerată, Heidi Klum a fost de nerecunoscut atunci când a ajuns la petrecerea de Halloween din New York împreună cu soţul ei. Fostul model nu a păstrat nimic din propria înfăţişare. S-a transformat din cap până în picioare, cu ajutorul unui costum din latex, care i-a adăugat câteva zeci de kilograme. 

Înainte să îşi facă apariţia, vedeta a postat pe internet mai multe filmuleţe din timpul transformării. Şi i-a invitat pe cei aproape şapte milioane de urmăritori să ghicească despre ce personaj este vorba. 

O combinaţie între Alien, Freddy Krueger şi Umblătorii Albi, monstrul interpretat de Heidi Klum a prins viaţă după 10 ore de muncă. 

A fost cea mai înfricoşătoare deghizare a fostului supermodel, care uimeşte în fiecare an cu transformări horror de Halloween. 

La polul opus, mezina clanului Kardashian, Kylie Jenner a ales un costum de poveste şi a intrat în pielea lui Ariel. Iar Jennifer Garner a optat pentru ceva simplu dar, fără îndoială, original.

Acelaşi trend pare că l-a urmat şi stăpânul acestui câine care şi-a degizat patrupedul în maşină de salvare. I-a pus chiar şi colier roşu cu lumini şi l-a provocat să imite sirena ambulanţei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Heidi Klum, desemnată regina Halloween-ului