Antena Meniu Search
x

Hitul "Despacito" a făcut Capitala să vibreze, la primul concert susţinut de Luis Fonsi în România

Hitul fredonat de miliarde de oameni de pe toată planeta a răsunat aseară în Bucureşti. "Despacito" a făcut Capitala să vibreze, la primul concert susţinut de Luis Fonsi în ţara noastră.

Vezi și

Hitul fredonat de miliarde de oameni de pe toată planeta a răsunat aseară în Bucureşti. "Despacito" a făcut Capitala să vibreze, la primul concert susţinut de Luis Fonsi în ţara noastră. Starul latino a rămas uimit de căldura cu care a fost primit de români. Un moment pe care, spune el, l-a aşteptat 20 de ani.

Melodia cu peste 5 miliarde de vizualizări - record absolut pe youtube, un hit pe care portoricanul Luis Fonsi l-a adus pentru prima oară pe o scenă din Bucureşti. 

Starul şi-a făcut intrarea în aplauzele a 20 de mii de fani români care au cântat şi au dansat alături de el. Artistul le-a trimis în zbor şi un sărut. 

Pe scena din Bucureşti, Fonsi şi-a luat un răgaz de câteva minute, pentru a le transmite românilor o încurajare. 

Luis Fonsi: "Ştiu că unii dintre voi trec chiar acum prin nişte perioade dificile în viaţa lor. Cu toţii am trecut prin asta. Cu toţii vom trece prin perioade dificile. Şi avem nevoie de acea persoană, de acel cântec, care să îţi spună: <<Ştii ce? O să fie bine. Vom trece peste. Totul va fi bine!>>. Avem nevoie de acea îmbărbătare şi despre asta este cântecul ăsta."

Puţini ştiu că Luis Fonsi, pe care îl admiră milioane de fane din toată lumea, este un bărbat statornic. Are o relaţie de 15 ani cu actriţa portoricană Adamari López, cu care s-a şi căsătorit în 2014. Împreună au doi copii, o fetiţă şi un băiat. 

Artistul este foarte legat de ţara sa natală. Tocmai de aceea, aseară a făcut o invitaţie mai neobişnuită.

Luis Fonsi: "Dacă vreţi vreodată să mergeţi pe o plajă drăguţă, să vă simţiţi bine, să beţi o "Pina Colada", doar daţi-mi de veste, sunaţi-mă şi vin să vă iau din aeroport."

După o noapte de distracţie, Luis Fonsi a părăsit Capitala, nu înainte să le transmită românilor un mesaj: "Pentru prima oară în România şi avut parte de această primire. Ce nebunie! Vă mulţumesc!"

La 40 de ani, cântăreţul cu cel mai vizionat clip din istoria Youtube are deja în spate o carieră de două decenii şi două premii Latin Grammy. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Hitul "Despacito" a făcut Capitala să vibreze, la primul concert susţinut de Luis Fonsi în România