Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 15/07/2017 - Fecioarele au parte de câștiguri neașteptate

Fecioarele vor avea parte de câştiguri neaşteptate. De asemenea, este o zi favorbilă schimbărilor pe plan profesional.

Vezi și

Fecioarele vor avea parte de câştiguri neaşteptate. De asemenea, este o zi favorbilă schimbărilor pe plan profesional.

Berbecii îşi fac ordine în viaţa sentimentală în acest weekend. Este posibil să ajungă la mare alături de persoana iubită, ceea ce îi va face să îşi refacă relaţia care a avut de suferit în ultima vreme.

Un prieten le va propune Taurilor să se asocieze într-o afacere. Este indicat să analizeze cu atenţie propunerea şi apoi să facă primii paşi.

În viaţa Gemenilor este posibil să apară cineva care îi va face să traiască momente de vis. Au o stare bună şi vor avea parte de reuşite pe plan social.

Racii vor fi pe drumuri astăzi. Fie că e vorba despre o călătorie în interes de serviciu, fie că vor pleca alături de prieteni, va fi o ocazie bună să se detaşeze de toate problemele.

Nativii din zodia Leu se vor întâlni în prima parte a zilei cu o persoană importantă din viaţa lor cu care au pierdut legătura. Întalnirea va fi una emoţionantă.

Fecioarele vor avea parte de câştiguri neaşteptate. De asemenea, este o zi favorbilă schimbărilor pe plan profesional.

Norocul este de partea Balanţelor în acest weekend. Deşi nu aveau nicio speranţă, se pare că vor reuşi să rezolve absolut tot ce şi-au propus.

Scorpionii s-ar putea să semneze un contract important sau vor avea o nouă oportunitate la locul de muncă. În orice caz, oferta va fi benefică pentru ei.

Nativii Săgetator nici nu vor simţi că e weekend. Au foarte multe activităţi astăzi , însă vestea buna este că la sfarşitul zilei vor avea mari satisfacţii.

Aveţi mare grijă cui îi oferiţi ajutorul astăzi, nativi Capricorn ! Este posibil ca anumite persoane să profite de bunătatea voastră.

Vărsătorii îşi vor recupera astăzi o datorie mai veche de la o persoană apropiata. Se pregătesc să prezinte un proiect important, iar astrele spun că îi vor impresiona pe cei din jur.

Iar Peştii ar trebui sa evite discuţiile în contradictoriu cu persoana iubita. Ar fi indicat să profite de weekend şi să iasă puţin din oraş.

Acestea au fost previziunile astrale, ne revedem în câteva momente cu ştirile mondene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 15/07/2017 - Fecioarele au parte de câștiguri neașteptate