Antena Meniu Search
x

Și AMANTELE trebuie să respecte REGULI!

Un bărbat care și-a înșelat soția a dezvăluit toate detaliile murdare dintr-o relație neoficială. Deși nu spun întotdeauna ce își doresc, un fost amant de carieră a dezvăluit așteptările pe care un bărbat însurat le are de la femeia pe care o iubește în mod neoficial

Un bărbat care și-a înșelat soția a dezvăluit toate detaliile murdare dintr-o relație neoficială. Deși nu spun întotdeauna ce își doresc, un fost amant de carieră a dezvăluit așteptările pe care un bărbat însurat le are de la femeia pe care o iubește în mod neoficial 

1) Ești cealaltă femeie. Asta nu înseamnă că ești singura amantă. Poartă-te ca atare!

2) Concentrează-te doar pe momentele pe care le petrecem împreună. Nu te gândi pe unde umblu când nu suntem împreună. Sincer vorbind, viața mea în afara timpului petrecut cu tine nu te privește.

3) Acceptă ce ești pentru mine. NU o menționa în discuțiile noastre pe soția mea sau pe prietena oficială. NU TE COMPARA în niciun fel cu iubita mea și nu încerca să o contactezi vreodată – dacă faci asta se va produce o ruptură în legătura noastră.

4) Anticipează schimbările frecvente din programul nostru. De obicei, un impuls de moment pentru a evada undeva este cel mai bun lucru pe care îl pot face.

5) Trebuie să înțelegi că menținerea unui vibe pozitiv, în timp ce noi suntem în compania celuilalt, este vital pentru succesul relației noastre. Nu accept niciun reproș sau plângeri referitoare la promisiunile pe care nu le-am respectat.

6) Suntem amanți. Nu putem striga în gura mare că avem o relație! Te rog nu mă adăuga în poze pe Facebook, nu-mi trimite invitații la evenimentele familiei tale sau cele de la muncă. Sărbătorile, mai mult ca sigur, nu le vom petrece împreună.

7) Nu accept discuții despre cum și către ce va evolua această relație. Suntem acolo unde trebuie să fim, împreună, în momentul respectiv. Carpe Diem! (Trăiește clipa)

8) DA, încă mai fac dragoste cu iubita mea oficială și nu folosim prezervative. Din nou îți spun, concentrează-te pe timpul nostru petrecut împreună, nu pe ce fac în timpul liber.

9) Nu sunt interesat să fac un copil cu tine. Și apropo, o sarcină nedorită nu mă va face să intru în vreo relație serioasă cu tine și nici nu te va face pe tine iubita oficială.

10) Nu există nicio garanție cu privire la rezultatul relației noastre. Sunt un “trișor” și asta nu se va schimba decât dacă îmi voi dori eu asta. Dacă cumva vei deveni iubita oficială, trebuie să știi că va veni o altă femeie care va umple locul liber lăsat de tine.

Un ultim sfat al bărbatului care înșeală este că: dacă decizi să intri într-o relație de acest gen este foarte important să nu te atașezi emoțional. Lucrurile nu vor fi ușoare pentru tine ca femeie atunci când vă veți despărți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Și AMANTELE trebuie să respecte REGULI!