Antena Meniu Search
x

IMAGINI ȘOCANTE! Un cunoscut rapper a murit la doar 21 de ani. MESAJUL terifiant postat de tânăr, înainte de a fi găsit mort în autocar (VIDEO)

Rapperul și vedeta Youtube Lil Peep a murit, la doar 21 de ani, în timp ce se afla în turneul de promovare a noului lui album, apărut în august.

Rapperul și vedeta Youtube Lil Peep a murit, la doar 21 de ani, în timp ce se afla în turneul de promovare a noului lui album, apărut în august.

Pe numele adevărat Gustav Ahr, Lil Peep a fost găsit fără suflare miercuri, managerul său, Chase Ortega, fiind cel care a confirmat moartea artistului.

Rapperul Lil Peep a fost găsit mort la 21 de ani

"Așteptam de un an acest telefon. La naiba!", a scris Ortega pe Twitter.

Pe acelaşi subiect

Potrivit presei internaționale, prietenii săi l-ar fi filmat în timp ce era mort, în spatele autocarului, iar imaginile au ajuns pe Internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu doar câteva ore înainte de a deceda, Lil Peep a scris pe o rețea de socializare un mesaj cutremurător: ”Eu vreau să fiu totul pentru toți, vreau prea mult de la oameni. Dar, apoi, nu mai vreau nimic de la nimeni, nu-i las pe oameni să mă ajugte, dar am nevoie de ajutor, dar nu când am pastilele mele, dar asta e temporar. Poate că într-o zi nu voi muri tânăr și voi fi fericit? Ce înseamnă fericirea? Întotdeauna am fericire pentru zece secunde, iar apoi dispare. M-am săturat de toate astea. Când voi muri, mă veți iubi".

El lansase primul său album în luna august, iar piesele sale s-au bucurat de un real succes, având milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » IMAGINI ȘOCANTE! Un cunoscut rapper a murit la doar 21 de ani. MESAJUL terifiant postat de tânăr, înainte de a fi găsit mort în autocar (VIDEO)