Antena Meniu Search
x

IMAGINI tulburătoare: Ricky Martin strânge la piept trupul neînsuflețit al iubitului său, pe platourile de filmare la ”Versace: American Crime Story” (FOTO)

Ricky Martin filmează, în această perioadă, pentru serialului-antologie ”Versace: American Crime Story”, în care renumitul cântăreţ portorican îl va interpreta pe Antonio D’Amico, partenerul de viaţă al creatorului de modă Gianni Versace.

Ricky Martin filmează, în această perioadă, pentru serialului-antologie ”Versace: American Crime Story”, în care renumitul cântăreţ portorican îl va interpreta pe Antonio D’Amico, partenerul de viaţă al creatorului de modă Gianni Versace.

Filmările pentru ”Versace” au debutat la sfâşitul lunii aprilie, iar scena crimei se pare că deja a fost filmată, Ricky Martin fiind surprins strângând la piept trupul neînsuflețit al iubitului său.

Serialul ”American Crime Story”, o antologie dedicată unui criminal ale cărui fapte au marcat mass-media şi au captivat atenţia publicului, a debutat cu un prim sezon dedicat procesului lui O.J. Simpson.

Fiecare sezon prezintă un caz diferit.

Al doilea sezon al serialului, dedicat uraganului Katrina din 2005, intitulată ”Katrina”, va fi difuzat în Statele Unite la începutul anului 2018.

Următorul sezon, al treilea, va fi o dramatizare de televiziune a anchetei desfăşurate în 1997 în urma asasinării designerului italian Gianni Versace de către Andrew Cunanan. 

Acest sezon, intitulat ”Versace”, va fi difuzat tot în 2018, la şase luni după încheierea sezonului ”Katrina”, şi o va include în distribuţie pe celebra actriţă spaniolă Penelope Cruz.

Vedeta spaniolă o va interpreta pe Donatella Versace, sora lui Gianni Versace - interpretat în serial de actorul Edgar Ramirez.

Andrew Cunanan, asasinul lui Gianni Versace, va fi jucat de Darren Criss, un star al serialului ”Glee”. 

Ricky Martin nu se afla la prima sa incursiune în universul actoriei. Artistul portorican a apărut în serialul muzical ”Glee” şi a jucat în două musicaluri de mare succes pe Broadway - ”Evita” şi ”Les Miserables”. 

Ricky Martin, născut pe 24 decembrie 1971, este un cântăreţ născut în Puerto Rico. A deveni cunoscut ca membru al grupului Menudo şi, apoi, ca artist solo, începând din 1991. Albumele sale s-au vândut în peste 55 de milioane de copii pe plan mondial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » IMAGINI tulburătoare: Ricky Martin strânge la piept trupul neînsuflețit al iubitului său, pe platourile de filmare la ”Versace: American Crime Story” (FOTO)