Antena Meniu Search
x

În lupta cu semnele de îmbătrânire, multe femei apelează la tot felul de tratamente, în special pentru ten

În lupta cu semnele de îmbătrânire, multe femei apelează la tot felul de tratamente, în special pentru ten.

Vezi și

Iar astfel ajung să neglijeze o zonă extrem de vizibilă - mâinile. Inclusiv multe celebrităţi sunt recunoscute pentru tenul frumos, dar au mâini şi braţe îmbătrânite. Tocmai de aceea, v-am pregătit o serie de sfaturi, de care orice femeie ar trebui să ţină cont, dacă îşi doreşte mâini îngrijite.

Mâinile sunt cartea noastră de vizită. Însă, de cele mai multe ori, nu acordăm atât de multă importanţă îngrijirii lor. 

"Faţă de restul corpului, ele sunt expuse 365 de zile pe an atât luminii UV , cât şi agenţilor chimici: detergenţi, săpunurile antibacteriene sunt foarte puternice şi ne îndepărtează stratul de protecţie pe care corpul îl produce", spune tehnicianul de unghii, Cătălin Stoica.

Pielea nehidratată aduce a bătrâneţe. Nu vrem să facem o astfel de impresie. Tocmai de aceea, este necesar să le acordăm atenţie mâinilor noastre cel puţin o dată pe săptămână. Mai ales că tratamentele au evoluat considerabil în ultima perioadă. 

"Este conceput împreună cu medicul dermatolog Zena Gabriel, din California, o doamnă doctor foarte apreciată pentru îngrijirea facială. Ca şi ingrediente cheie, găsim untul de cupuacu. Aşa cum uleiul de argan a fost foarte apreciat pentru păr, aşa va fi acest unt foarte apreciat pentru îngrijirea mâinilor şi chiar a tenului", mai explică Cătălina Stoica. 

Şi chiar dacă nu reuşiţi să ajungeţi într-un salon, există soluţii şi pentru acasă. 

"Puteţi bineînţeles să aplicaţi şi ingrediente folosite în bucătărie. Spre exemplu, rezultate foarte bune are scrubul rezultat dintr-un amestec de zaţ de cafea şi ulei de avocado sau dacă este vară şi se doreşte ceva mai light, atunci un ulei de migdale sau ulei de măsline", adaugă specialista. 

Scrubul contribuie la destuparea porilor şi îndepărtarea celulelor moarte. 

Sau puteţi utiliza chiar şi mănuşi de plastic. Acestea se folosesc după ce aţi aplicat o cantitate generoasă de cremă pe mâini. Se ţin cel puţin 10 minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » În lupta cu semnele de îmbătrânire, multe femei apelează la tot felul de tratamente, în special pentru ten