Antena Meniu Search
x

Internetul are o nouă VEDETĂ! Faceţi cunoştinţă cu Omar, probabil cea mai lungă pisică domestică din lume (GALERIE FOTO)

Omar, care este probabil cea mai lungă pisică domestică din lume, a devenit în scurt timp o celebritate pe internet, după ce stăpâna sa, Stephy Hirst, i-a creat un cont pe reţelele de socializare în urmă cu două săptămâni.

Omar, care este probabil cea mai lungă pisică domestică din lume, a devenit în scurt timp o celebritate pe internet, după ce stăpâna sa, Stephy Hirst, i-a creat un cont pe reţelele de socializare în urmă cu două săptămâni.

Omar avea aceeaşi mărime cu ceilalţi pisoi de vârsta lui atunci când a fost adoptat de stăpăna sa în 2013, însă acest motan din rasa Maine Coon, care trăieşte în oraşul australian Melbourne, a crescut atât de mult - 120 de centimetri - încât ar putea fi cea mai lungă pisică domestică din lume. 

Stephy Hirst i-a creat un cont lui Omar pe reţelele de socializare în urmă cu două săptămâni, una dintre fotografiile motanului australian fiind distribuită pe Instagram de peste 270.000 de ori.

Pe acelaşi subiect

De atunci, fotografiile lui Omar au apărut în majoritatea ziarelor australiene, iar motanul a fost invitat în emisiuni difuzate de televiziunea naţională australiană.

”Nu s-a descurcat prea bine cu toată această atenţie specială. A fost puţin cam deprimat în această dimineaţă”, a dezvăluit stăpâna felinei pentru BBC.

După ce Omar a devenit celebru pe internet graţie fotografiilor sale, reprezentanţii Guinness World Records au contactat-o pe Stephy Hirst pentru a efectua o serie de măsurători oficiale ale motanului.

Actualul record mondial de lungime pentru o pisică domestică este de 118 centimetri şi este deţinut tot de o pisică din rasa Main Coon, care trăieşte în Wakefield (Marea Britanie).

De obicei, Omar se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 05.00, mănâncă la micul-dejun două boluri cu hrană uscată pentru pisici, hoinăreşte în jurul casei, se joacă în grădină, doarme pe o plasă elastică şi apoi mănâncă la cină carne crudă de cangur.

De asemenea, stăpâna lui spune că Omar are un talent special pentru a deschide uşile din toate camerele, sertarele de bucătărie şi uşile rulante de la duş şi din garderobă.

După ce reprezentantaţii Guinness World Records vor efectua măsurătorile oficiale, acestea vor putea fi validate într-un interval de până la 12 săptămâni.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » Internetul are o nouă VEDETĂ! Faceţi cunoştinţă cu Omar, probabil cea mai lungă pisică domestică din lume (GALERIE FOTO)