Antena Meniu Search
x

Curs valutar

INEDIT: Deşi mai e puţin până să înceapă vara, continuă lucrările de deszăpezire pe cea mai frumoasă şosea din România (FOTO&VIDEO)

Mai sunt două săptămâni până la debutul verii, însă lucrările de deszăpezire pe şoseaua Transalpina continuă şi la această oră.

de Redactia Observator

la 17.05.2017 , 18:14

Mai sunt două săptămâni până la debutul verii, însă lucrările de deszăpezire pe şoseaua Transalpina continuă şi la această oră.

Potrivit unor imagini postate pe Facebook, drumarii intervin în aceasta perioada cu mai multe utilaje pentru deszăpezirea DN 67C Transalpina.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dacă vom avea parte de condiții meteo bune, cel mai probabil în două săptămâni traficul pe Transalpina va putea fi redeschis". Aceasta a fost concluzia la care s-a ajuns dupa ce, pe 15 mai, prefectul Ciprian Florescu împreună cu directorul DRDP Craiova şi reprezentanți ai Salvamont Gorj şi SDN Târgu Jiu au verificat accesibilitatea pe tronsonul Rânca-Obârșia Lotrului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » INEDIT: Deşi mai e puţin până să înceapă vara, continuă lucrările de deszăpezire pe cea mai frumoasă şosea din România (FOTO&VIDEO)