Antena Meniu Search
x

Irina Columbeanu îi calcă pe urme Monicăi. A defilat pe podium cu succes

Irinel Columbeanu este cel mai mândru tată. Irina defilează pe podium exact ca mama ei. I-a moştenit zâmbetul, frumuseţea şi atitudintea necesare pentru o carieră în modelling

Vezi și

Irinel Columbeanu este cel mai mândru tată. Irina defilează pe podium exact ca mama ei. I-a moştenit zâmbetul, frumuseţea şi atitudintea necesare pentru o carieră în modelling

Pe scenă, Irinuca este naturală şi zâmbitoare. A moştenit-o pe mama ei. Deşi Monica şi Irinel nu mai sunt de mult o familie, tatăl fetei nu are nimic împotrivă. Ba chiar e mândru că fata lui este model.

"Consider că are calităţile fizice necesare acestei activităţi şi are şi detaşarea care să nu o facă să se cramponeze prea mult, dar e o activitatea pe care consider că ar trebui să fie destul de temporară în viaţa unei femei".

La opt ani, Irina are deja o coroană de Miss pe care a câştigat-o anul trecut, pe litoral. Anul acesta, a defilat din nou pe podium, dar nu în concurs.

"N-a mai putut să participe la concursul de Mini Miss pentru că a participat anul trecut, însă datorită faptului că a avut un premiu a avut onoarea să înmâneze noilor câştigători, câteva dintre aceste premii", a mai spus Columbeanu.

Irinel este cel mai fericit tătic. Şi e convins că pentru fata lui şi a Monicăi, moda va fi ceva facultativ. Irina este pasionată de matematică, iubeşte să picteze şi să înveţe limbi străine. Iar tata îi face Irinucăi toate poftele. A vrut la mare, la Mamaia, şi acolo va petrece aproape toată vara. Tot acolo, o va primi şi pe mama ei, care trebuie să vină din America.

În iulie, când legea i-ar fi dat voie să petreacă o lună cu fata ei, Monica nu a putut ajunge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Irina Columbeanu îi calcă pe urme Monicăi. A defilat pe podium cu succes