Antena Meniu Search
x

Cum a fost izolarea pentru Dorian Popa şi Adelina Pestriţu

Izolarea nu a fost la fel pentru toţi. Dorian Popa a petrecut starea de urgenţă în paradis. Şi nu e vorba despre o ţară exotică, ci de propria lui casă din Ilfov. Adelina Pestiţu s-a bucurat de două luni pline cu familia. A descoperit însă dezavantajele izolării: a uitat să meargă pe tocuri.

de Redactia Observator

la 24.05.2020, 00:24

Vezi și
  • Lui Dorian Popa i-au lipsit concertele.
  • Adelina Pestriţu a făcut o şedinţă foto prin Facetime.

Palmieri, piscină şi o casă ca în telenovele. Aşa arată locul în care Dorian Popa şi-a petrecut izolarea. Şi nu, nu e o vilă în Dubai sau între-o insulă exotică, ci casa artistului de la marginea Bucureştiului.

Dorian Popa, cântăreţ: Am ales să mă mut aici în casă atunci când a început perioada de izolare. Nu voiam să mă mut până nu terminam fiecare detaliu, dar am zis, stau de 7 ani într-o garsonieră, am o casă aici care este aproape gata şi eu ce fac, stau aici încă o lună, 2,3,5,8 că nu se ştia cât vom sta în casă.

A fost o perioadă numai buna de stat pe capul muncitorilor pentru ca fiecare detaliu să iasă aşa cum a vrut. Nu a durat mult şi piscina visurilor sale a fost gata.

Dorian Popa, cântăreţ: Undeva la o săptămână, două după ce a început perioada de izolare am fost gata motiv pt care m-am simţit extraordinar pentru că toată ziua m-am bălăcit.

Inaugurarea a fost cu o "petrecere" pe Tik Tok.

Dorian Popa, cântăreţ: De acolo, din dreptul jardinierei mi-am luat avânt şi am făcut o săritură în piscină cu slow motion care a făcut 500 de mii de vizualizări. Aia a fost inaugurarea pe timp de carantină.

Concertele i-au lipsit cel mai mult lui Dorian.

Dorian Popa, cântăreţ: Activitatea mea a fost la high level pe toată perioada izolării.. Mediul online a funcţionat foarte bine, publicitatea în mediul online a înflorit. Dar asta nu înseamnă că nu mi-e dor de oamenii mei. Să stau şi eu la un concert să chirăim, să facem poze. Mi-e aiurea, vin oamenii să facă o poză dau, fix când să îi apuc aşa zic: stai distanţarea socială!

Dorian Popa are un anunţ important pentru fani. Vrea să facă o mare petrece la piscina la care sa si invite si urmaritorii.

Dorian Popa, cântăreţ: La fiecare 100 de mii de subscriberi am promis că voi face o petrecere aici cu subscriberii mei. O să fac un fel de joc online prin care să pot selecta cu ajutorul programului acela random 20 de câştigători.

Pe Adelina Pestrițu epidemia a prins-o în Milano. S-a întors în ţară şi a intrat în izolare. A trebuit să stea departe de fiica ei Zenaida.

Adelina Pestriţu, influencer: Primele două săptămâni de autoizolare au fost fără ea şi au fost crunte.

Au urmat însă două luni pline.

Adelina Pestriţu, influencer: Am fost într-un foc continuu de când mă trezeam şi până când mă puneam din nou la somn eram cu cea mică. Trebuia să o spăl, să o îmbrac, să îi dau să mănâce, să îi citeşti. Vorbeam cu Virgil, dacă nu era Zeny în viaţa noastră cred că 2 luni nu ştiu, ne găseam tot felul de motive de cârcotă.

Virusul i-a răpit un mare vis.

Adelina Pestriţu, influencer: Aveam un proiect în America alături de Bruce Willis, trebuia să îl cunosc în realitate. Când a venit această pandemie şi ne-a dat vieţile peste cap a trebuit să renunţ. Filmările s-au petrecut la New York, acolo trebuia să plec şi eu cu soţul meu.

Vedeta i-a ținut zilnic pe fanii ei la curent cu activităţile sale. A gătit şi chiar a pozat pentru o revistă...prin Facetime.

Adelina Pestriţu, influencer: Nu pot să spun că sunt relaxată. cred că relaxată o să fiu când se va găsi o soluţie 100% pt acest virus. Am fost speriată, am fost panicată, am fost la extrema aia în care dezinfectam toate produsele pe care le băgam în frigider li în casă. Am stricat toată mobila din casă din cauza asta.

După 2 luni în papuci de casă, mersul pe tocuri nu a mai e la fel de simplu.

Adelina Pestriţu, influencer: Mi s-a părut destul de greu să conduc după 2 luni, parcă nu mai ştiam. Când m-am urcat pe prima pereche de pantofi cu toc mi s-a părut foarte ciudat. Ziceam: Doamne, nu mai ştiu să merg pe tocuri.

Ce-şi doreşte cel mai mult?

Adelina Pestriţu, influencer: Cea mai arzătoare dorinţă este să îmi iau copilul, soţul şi să plecăm într-o vacanţă undeva unde să fie mare, ocean, o casă pe plajă şi să nu ne fie teamă de nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Cum a fost izolarea pentru Dorian Popa şi Adelina Pestriţu