Antena Meniu Search
x

JASON DERULO şi RITA ORA vin în România! Ce alte nume mari sunt aşteptate la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre

Jason Derulo și Rita Ora vin pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. Din cel de-al treilea val de artişti anunţat mai fac parte trupa britanică pop Years&Years şi Ella Eyre.

Jason Derulo și Rita Ora vin pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. Din cel de-al treilea val de artişti anunţat mai fac parte trupa britanică pop Years&Years şi Ella Eyre.

JASON DERULO vine pentru prima dată în România. La doar 27 de ani, artistul american este în toate topurile momentului şi are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A colaborat şi a compus melodii pentru artişti ca: Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell şi mulţi alţii. 

Rita Ora a lansat primul album în 2012, care a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conţine melodiile „RIP“ la care a colaborat cu Tinie Tempah, dar şi „How we do party“, fredonate de fanii din întreaga lume. Artista britanică este şi actriţă. A avut roluri în filmele „Fast and Furious 6“ şi „Fifty Shades of Grey“.

Cine mai cântă la Neversea

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry şi Klangkarussell sunt doar primii 21 de artişti anunţaţi care vor fi prezenţi la prima ediţie a Festivalului Neversea, acestora urmând să li se alăture şi alţi artişti internaţionali.

Dua Lipa este considerată artista fenomen a momentului, iar la cei 22 de ani are colaborări muzicale cu mari artişti internaţionali, cum ar fi Martin Garrix şi Sean Paul, dar are şi nominalizări şi premii importante în industria muzicală. “Be the one” şi “Scared to be lonely” vor fi printre piesele care se vor auzi în această vară la Neversea.

De asemenea, Fatboy Slim sau pe numele său real, Norman Cook, este considerat o legendă a muzicii dance şi este foarte aşteptat de fanii din România. Cariera lui, una de peste 30 de ani, este impresionantă şi este artistul care şi-a pus amprenta asupra muzicii dance, au precizat organizatorii manifestării.

“Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto şi Afrojack au spus prezent la cel mai mare festival de la Marea Neagră, Neversea. După ce 80.000 de oameni i-au aclamat si i-au aplaudat ore în şir la Festivalul Untold, cei doi artişti promit să aducă aceeaşi energie pozitivă şi aceleaşi show-uri incredibile pe plaja Neversea”, se mai arată în comunicat.

De asemenea, mai vin la Constanţa, KSHMR şi Nicky Romero, cei doi fiind doriţi de fanii lor din România, iar unii dintre cei mai mari artişti de electro house, Benny Benassi, Lost Frequencies, Mike Perry, Tujamo, Fedde Le Grand, vor urca pe una din cele şapte scene ale Festivalului Neversea. 

Festivalul Neversea are loc în perioada 7 – 9 iulie, pe o plajă din municipiul Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » JASON DERULO şi RITA ORA vin în România! Ce alte nume mari sunt aşteptate la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre