Antena Meniu Search
x

Kate Winslet a dezvăluit că a refuzat să-i fie ascunsă burta într-o scenă de sex, în noul serial Mare of Easttown

Kate Winslet a declarat că a refuzat propunerea directorului serialului Mare of Easttown de a edita o scenă de sex în care i se vedea stomacul pronunțat, scrie The Guardian.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 13:28

Kate Winslet
Kate Winslet - Profimedia Images

Actrița a declarat că regizorul Craig Zobel i-a propus să-i pună trupul într-o lumină favorabilă, în noul serial Mare Of Easttown. Winslet, care joacă rolul unui detectiv într-un oraș din Pennsylvania, a refuzat propunerea lui Zobel: „Să nu îndrăznești”. 

De asemenea, Winslet a mai adăugat că a refuzat, inclusiv, să-i fie editată fotografia folosită pe afișul de promovare al serialului. „Știu câte riduri am la ochi, vă rog să le puneți înapoi. L-am întrebat și soțului meu: oare este în regulă să joc rolul unei bunici care are aventuri de-o noapte? Iar el mi-a spus: Kate, este în regulă”.

Cu toate acestea, actrița a declarat că nu s-ar mai simți confortabil să mai joace și o altă scenă nud. 

Într-un interviu acordat publicației The Guardian, în luna febrarie, Kate Winslet a spus că a fost forțată să răspundă comentariilor denigratoare privind greutatea sa, încă de la o vârstă fragedă. 

“În jurul cârstei de 20 de ani, oamenii comentau foarte mult cu privire la greutatea mea. Eram solicitată de fiecare dată să vorbesc despre fizicul meu. Apoi am primit eticheta că “am prea mult tupeu”. Nu, doar mă apăram”.

În luna ianuarie, actrița Keira Knightley a declarat că nu mai este de acord să filmize scene nud, dacă filmul este regizat de un bărbat. 

Kate Winslet a primit în acest an o nominalizare pe Premiile Emmy 2021 pentru interpretarea remarcabilă din serialul "Mare of Easttown". Actrița concurează la categoria Cel mai bună actriță într-o serie limitată sau film cu nume celebre din industrie, printre care se numără Michaela Coel și Anya Taylor-Joy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Kate Winslet a dezvăluit că a refuzat să-i fie ascunsă burta într-o scenă de sex, în noul serial Mare of Easttown