Kate Winslet a dezvăluit că a refuzat să-i fie ascunsă burta într-o scenă de sex, în noul serial Mare of Easttown

De Redactia Observator.
Publicat: 02.06.2021, 15:30.
Actualizat: 02.06.2021, 15:34

Kate Winslet a declarat că a refuzat propunerea directorului serialului Mare of Easttown de a edita o scenă de sex în care i se vedea stomacul pronunțat, scrie The Guardian.

Kate Winslet

Kate Winslet

Profimedia Images

Actrița a declarat că regizorul Craig Zobel i-a propus să-i pună trupul într-o lumină favorabilă, în noul serial Mare Of Easttown. Winslet, care joacă rolul unui detectiv într-un oraș din Pennsylvania, a refuzat propunerea lui Zobel: „Să nu îndrăznești”.

De asemenea, Winslet a mai adăugat că a refuzat, inclusiv, să-i fie editată fotografia folosită pe afișul de promovare al serialului. „Știu câte riduri am la ochi, vă rog să le puneți înapoi. L-am întrebat și soțului meu: oare este în regulă să joc rolul unei bunici care are aventuri de-o noapte? Iar el mi-a spus: Kate, este în regulă”.

Cu toate acestea, actrița a declarat că nu s-ar mai simți confortabil să mai joace și o altă scenă nud.

Într-un interviu acordat publicației The Guardian, în luna febrarie, Kate Winslet a spus că a fost forțată să răspundă comentariilor denigratoare privind greutatea sa, încă de la o vârstă fragedă.

“În jurul cârstei de 20 de ani, oamenii comentau foarte mult cu privire la greutatea mea. Eram solicitată de fiecare dată să vorbesc despre fizicul meu. Apoi am primit eticheta că “am prea mult tupeu”. Nu, doar mă apăram”.

În luna ianuarie, actrița Keira Knightley a declarat că nu mai este de acord să filmize scene nud, dacă filmul este regizat de un bărbat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.