Antena Meniu Search
x

Katy Perry este însărcinată. Modul inedit prin care a dat vestea (Video)

Cântăreaţa Katy Perry a anunţat că este însărcinată. Artista a dezvăluit totul într-un videoclip al noii sale piese, versurile fiind dedicate logodnicului său

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.03.2020, 15:22

Katy Perry alături de logodnicul său, Orlando Bloom
Katy Perry a anunţat că este însărcinată - Profimedia
  • Katy Perry va naşte în această vară.
  • Cântăreaţa a anunţat că va lansa şi un nou album.

Cântăreaţa Katy Perry a anunţat că este însărcinată. Artista a dezvăluit totul într-un videoclip al noii sale piese, versurile fiind dedicate logodnicului său

Cântăreaţa de origine americană, în vârstă de 35 de ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Orlando Bloom. Cei doi sunt împreună de trei ani.

Cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, este însărcinată, dezvăluie videoclipul piesei „Never Worn White” lansat joi.

În timpul videoclipului, Katy Perry a fost îmbrăcată într-o rochie albă elegantă, clasică celor de mireasă și ţinând în mână un buchet de flori şi cântând o melodie de dragoste. Piesa începe de asemenea cu o tematica drumului spre altar. 

„Niciodată nu am purtat alb, dar vreau să încerc pentru tine” sunt câteva dintre versurile cu care Katy Perry şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre iubirea pe care o poartă şi despre dorinţa de a "purta rochia albă" (de a se căsători) cu Orlando. 

Balada „Never Worn White” a fost scrisă în cloaborare cu Johan Carlsson, John Ryan şi Jacob Kasher Hindlin (J Kash). 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Bloom, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat însă în 2011, după doar 14 luni de căsnicie.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, potrivit Daily Mail, Katy Perry a spus că urmează să nască în vară. Ea a mai precizat că un nou album urmează să fie lansat până în vara anului 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Katy Perry este însărcinată. Modul inedit prin care a dat vestea (Video)